Majda Aboulumosha își aniversează fetița. ”Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună”

07.04.2020, 14:59
Majda Aboulumosha își aniversează fetița. ”Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună”
Majda Aboulumosha își aniversează fetița. ”Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună”

Majda Aboulumosha, co-prezentatoarea emisiunii ”Agenția VIP”, de la Antena Stars, își aniversează fetița. Vedeta a tansm un mesaj plin de emoție de ziua micuței.

Zi importantă în viața prezentatoarei TV Majda Aboulumosha. Marți, 7 aprilie, este ziua de naștere a fetiței sale.

Majda Aboulumosha a postat, pe contul ei de socializare, un mesaj mai mult decât emoționant.

”La mulți ani, păpușica mea! ❤️ Ora 10:55  este o oră specială pentru mine! Atunci ai venit tu pe lume, copilul mea. ❤️ Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus: “eu când o să fiu mare o să mă fac mamă“ și m-ai făcut ! ? De atunci viață mea s-a schimbat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine.

Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăt atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

La mulți ani, păpușica mea! ❤️ Ora 10:55, este o ora specială pentru mine ! Atunci ai venit tu pe lume, copilul mea. ❤️ Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus “ eu când o sa fiu mare o sa ma fac mama “ și m-ai făcut ! ? De atunci viața mea s-a schimbat și ii mulțumesc Lui Dumnezeu in fiecare zi pentru tine. Dacă as da timpul înapoi as face lucrurile la fel, doar ca sa te am in viața mea. Învăț atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e sa fii mereu sănătoasă și sa te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot sa-ți fiu mama buna, prietena și tot ce ai tu nevoie sa-ți fiu. M-ai făcut sa descopăr in ochii tai ca pot sa fiu eroina, m-ai făcut sa ma simt puternica și gata sa dărâm orice munte pentru tine, sa tac atunci când e nevoie doar ca sa-ți fie tie bine și sa ma lupt când e necesar, tu mami sa fii propriul tău erou! Sa cauți in inima ta plină de bunătate dorinta de a fi fericita și de a sta departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o sa fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o sa ai nevoie de mine ! E prima aniversare in izolare și atât de restrânsă, dar e cu multă iubire, exact cum îți place tie! ♥️ #myall #mygirl #myeverything #mylove #happybirthday

A post shared by •Majda• (@majdaaboulumosha) on

Majda Aboulumosha a continuat:

”M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative!

Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine! E prima aniversare în izolare și atât de restransă, dar e cu multă iubire, exact cum îți place ție!”.

citește și...