Majda Aboulumosha, în doliu. ”Simțeam mereu că se întâmplă ceva”

05.03.2021, 15:08
Majda Aboulumosha, în doliu. ”Simțeam mereu că se întâmplă ceva”
Majda Aboulumosha, în doliu. ”Simțeam mereu că se înntâmplă ceva”

Majda Aboulumosha este în doliu. Aceasta a aflat, după revenirea de la ”Survivor România”, că cumnatul ei s-a stins din viață.

Majda Aboulumosha a dat o veste tristă în mediul online. Vedeta a aflat, după ce s-a întors în țară din Republica Dominicană, de la concursul ”Survivor România”, că o persoană apropiată ei s-a stins din viață. Este vorba despre cumnatul său.

”Incerc sa-mi adun cuvintele si sa inteleg tot ce se intampla! Am datoria fata de voi sa va anunt ca zilele acestea desi am promis ca voi face live, ca voi fi prezenta in emisiune o sa aman pentru ca din pacate sunt cu durere in suflet. Cat timp am fost plecata in competitie, cumnatul meu care mi-a fost mai mult decat un frate, mi-a fost familia mea, din pacate a plecat dintre noi si a lasat un mare gol in sufletele noastre. ? M-am intors, iar o parte din familie lipseste. El, mereu ma lua in brate cu zambet si imi zicea sa mananc. Mereu avea grija sa fiu bine. Familia a refuzat sa anunte productia, ca stia ca o sa-mi fie rau, ca drumul spre casa o sa fie unul care parea ca nu se mai termina pentru mine. Simteam mereu ca se intampla ceva, dar imi ziceam mereu sa fiu puternica. Visam urat si simteam cum puterea mea nu mai era ca la inceput. Dar am luptat, asa cum a luptat si el, pana la final. As fi dat orice sa ma intorc acasa si sa ma astepte cu zambetul pe fata ! Am sa ma adun si am sa revin! Iubiti-va apropiatii, iubiti oamenii si dati iubirea mai departe. Da-ti un telefon la timp si daruiti bunatate atat cat mai aveti timp. Uneori poate fi prea tarziu! #tevoiiubipentrutotdeauna #rip #myfamily”, a transmis Majda pe contul său de socializare.

Majda a participat la ”Survivor România”

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori.

Vedeta a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: ”mami, nu mai pot de dorul tău!”. Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda.

citește și...