Majda Aboulumosha, imagine nemaivăzută cu tatăl său. ”A plecat când aveam un an”

06.05.2020, 11:00
Majda Aboulumosha, imagine nemaivăzută cu tatăl său.  ”A plecat când aveam un an”
Majda Aboulumosha, imagine nemaivăzută cu tatăl său. ”A plecat când aveam un an”

Vedeta de televiziune Majda Aboulumosha a dat publicității o fotografie îbn care apare alături de tatăl său. Majda a făcut dezvăluiri dureroase despre părintele său.

Majda Aboulumosha, care este prezentatoarea unei emisiuni de la Antena Stars alături de Andrei Ștefănescu, a dat publicității o fotografie rară în care apare alături de tatăl ei biologic, care a părăsit-o pe când avea doar un an.

Imaginea postată de Majda Aboulumosha e contul ei de pe o rețea de socializare, este realizată în urmă cu șaase ani, când vedeta și-a întâlnit tatăl biiologic după 25 de ani de căutări.

”El este tatăl meu natural, ca sa elucidez misterul (de unde culoarea mea ) .? Poza aceasta e făcută in urma cu 6 ani, după 25 de ani de căutări.
In spatele acestei fotografii, sta defapt mama mea! Ea este eroina. ?”, a notat Majda în mediul online.

”Tatăl meu a plecat când aveam 1 an. Mami era tânăra, cu mine in brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o sa vreau sa-l cunosc ea o sa-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teama sa nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani , imi aduc aminte ca eram îmbrăcată intr-un halat vișiniu, și ma rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment in care am hotărât ca Cel de Sus imi va fi tata. Tot atunci mi-am pus dorinta sa-mi întâlnesc tatăl natural. Știam ca ma asculta, știam ca intr-o zi o sa se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam in fiecare an. Ma pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuala respingere. După mulți ani in care nu primeam niciun răspuns, pana la urma prin diferite cunoștințe arabe am reușit sa găsesc un semn. Mi-au spus ca tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu intelegeam de ce . Eu credeam in visul meu. Eu știam ca o sa-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp in care inima mea imi tot spunea mereu sa continui sa-l caut, știam ca Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam in mine și in EL”, a povestit vedeta.

Majda a explicat și cum a reușit să dea de tatăl său biologic.

”Fără sa spun nimănui , am mers la ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat , in cazul in care o sa audă vreodată de el sa-i spună ca-l caută fata lui. Ca nu vrea nimic, doar sa dau mâna cu el.
După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui) care mi-a spus ca tatăl meu trăiește . ?
I-am zis ca știu! Am simțit!
Ne-am auzit pentru prima data la telefon și i-am spus ca eu când ii scriam moșului ii spuneam ca vreau sa-l Cunosc de Crăciun pe tata.
Asta s-a întâmplat. Intr-o luna am reușit sa-l aduc in România. Intr-o luna, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreuna o luna. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce ?! Pentru ca mama este o eroina. Pentru ca mama a avut grija de sentimentele mele, înainte sa pună durerea ei in fata”, a mai povestit Majda.

”Nu am judecat pentru ca ar fi fost nedrept. Primisem exact ce imi doream. La ce era buna judecată ? Anii erau trecuți, era important sa știu sa traiesc prezentul.
Nu am judecat pentru ca mama mea imi este mama, tata, prietena, dragoste . ♥️
Sunt un om bogat, Dumnezeu mi-a oferit 2 tati, unul alb și unul negru, ca sa fie echilibru. ?❤️
Pe Tatăl vitreg îl iubesc pentru ca a avut grija sa-mi vorbească blând, iar pe tatăl natural îl respect ca mi-a dat viața”, a încheiat ea.

citește și...