Majda Aboulumosha, din nou la TV. La ce emisiune va apărea vedeta

30.06.2021, 17:23
Majda Aboulumosha, din nou la TV. La ce emisiune va apărea vedeta
Majda Aboulumosha, din nou la TV. La ce emisiunea va apărea vedeta

Majda Aboulumosha va apărea din nou la TV, după participarea sa la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda va prezenta, începand din 1 iulie, rubrica „Gătește cu Majda”, în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00.

Începând din data de 1 iulie 2021, Majda Aboulumosha va avea o rubrică culinară la TV – „Gătește cu Majda”, în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00.

Vedeta este foarte mare pasionată de gătit.


Majda Aboulumosha, din nou la TV. Ce a declarat despre noul său proiect

„Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță”, a declarat vedeta pentru kanald.ro.

Majda a transmis și un mesaj pe contul său de socializare: ”Asteptarea a luat sfarsit ❤️♨️ V-am zis ca va pregatesc o surpriza ?  ? Din 1 iulie ne vedem la @kanaldromania Voi prezenta rubrica “Gateste cu Majda”, in fiecare joi, in cadrul jurnalului de pranz Kanal D. ??‍? Imi doresc ca toate femeile care nu mai au timp sa gateasca sau care vad din acest lucru o povara, sa le daruiesc retete simple, gustoase si de cele mai multe ori care se fac rapid. ? Sa nu uitati ca sunteti superbe, chiar si atunci cand sunteti in bucatarie. Doar sa aveti zambetul pe fata sau cand ziua a fost mult prea incarcata pentru voi, folositi un ruj rosu, o bluza speciala si cratita o sa fie o poveste ??  O sa ma intalniti cu emotii, cu inima deschisa, asa cum am fost si eu intampinata in echipa ?? Ne vedem din 1 iulie!”.

Ce a spus Majda Aboulumosha despre participarea ei la ”Survivor România”

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori. Vedeta a explicat, într-un interviu pentru click.ro, cum a fost pentru ea experiența participării la ”Survivor România”. ”O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni. Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit”, a spus Majda.

”Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături. Pe trasee m-am accidentat mult, dar întotdeauna am mers mai departe”, a completat Majda Aboulumosha.

citește și...