Majda Aboulumosha, dezvăluiri despre experiența trăită la ”Survivor România”. ”Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna”

03.03.2021, 09:58
Majda Aboulumosha, dezvăluiri despre experiența trăită la ”Survivor România”. ”Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna”
Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a făcut declarații despre exeriența pe care a trăit-o pe durata participării sale la concursul ”Survivor România”.

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori.

Vedeta a vorbit despre experiența pe care a tăit-o în Republica Dominicană la emisiunea ”Teo Show”.

Majda, despre experiența ”Survivor România”. ”Nu mă așteptam să fie atât de greu”


„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: ”mami, nu mai pot de dorul tău!”. Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda, potrivit click.ro.

Vedeta a vorbit și despre conflictele și strategiile din echipa Faimoșilor.

„Am fost singul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul.Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților! Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați. Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jador are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual”, a mai spus Majda.

citește și...