Majda Aboulumosha are o nouă emisiune. La ce post de televiziune va apărea

28.08.2021, 15:59
Majda Aboulumosha are o nouă emisiune. La ce post de televiziune va apărea
Majda Aboulumosha are o nouă emisiune. La ce post de televiziune va apărea

Majda Aboulumosha are un nou proiect de televiziune. Aceasta fa fi, din toamna acestui an, gazda unei emisiuni care va fi difuzată la Pro 2. Majda Aboulumosha a făcut declarații despre noua emisiune pe care o va modera. ”Am acceptat cu brațele deschise și cu inima plină de bucurie propunerea”, a spus vedeta.

Majda Aboulumosha va apărea din nou pe micile ecrane în rolul de moderatoare. de-a lungul anilor, vedeta a prezentat diverse proiecte TV, dar a și participat în calitate de concurentă la emisiuni care s-au bucurat de succes la public.

Majda le-a vorbit fanilor ei din online despre noul ei proiect.

Majda Aboulumosha are o nouă emisiune. Va fi gazda show-ului  „Femeia alege”

”Dragii mei, ma bucur mult ca va pot da acest anunt ❤️ Am acceptat cu bratele deschise si cu inima plina de bucurie propunerea de a prezenta noul show tv, care o sa inceapa, in curand, la PRO 2!  Iubirea mi-a ghidat intotdeauna viata si m-a ajutat sa trec peste toate dificultatile vietii.  In curand o sa vedeti ceva mai mult decat un show TV ❤️ Va multumesc ca mi-ati fost mereu alaturi si sper sa ramaneti in continuare!  Tot ce incerc sa fac e sa-mi pun sufletul in munca mea, pentru ca emotia sa ajunga la voi si sa va trasmit realitatea. Realitatea, iubirea si zambetul nu se vor demoda niciodata! ?? Hai sa va dau cateva cuvinte cheie si sa vedem daca va dati seama despre ce este vorba ! • Emotie • Iubire • Alegere”, a scris Majda pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Majda Aboulumosha va moderam, din toamna acestui an, emisiunea ”Femeia alege”, la Pro 2.

Majda Aboulumosha  a participat la ”Survivor România”

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori. Vedeta a explicat, într-un interviu pentru click.ro, cum a fost pentru ea experiența participării la ”Survivor România”. ”O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni. Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit”, a spus Majda.

”Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături. Pe trasee m-am accidentat mult, dar întotdeauna am mers mai departe”, a completat Majda Aboulumosha.

FOTO:  Facebook Majda Aboulumosha

citește și...