Maia Morgenstern face mărturisiri. ”Nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac”

09.05.2022, 14:22
Maia Morgenstern face mărturisiri. ”Nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac”
Maia Morgenstern face mărturisiri. ”Nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac”

Renumita actriță Maia Morgenstern, în vârstă de 60 de ani, a făcut numeroase dezvăluiri la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.  ”Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul și nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”, a mărturisit celebra artistă.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România. De-a lungul timpului, aceasta a cucerit publicul cu rolurile interpretate în teatru și film. În ceea ce privește viața personală, Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori și are trei copii.

Renumita actriță a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a scos la iveală detalii mai puțin știute despre ea.  Maia Morgenstern și-a amintit că tatăl său îi interzicea să mănânce în fața televizorului, considerând că cele două activități ar trebui făcute separat. Aceasta este o altă regulă pe care actrița o încalcă. De asemenea, Maia Morgenstern a mai dezvăluit că spune și face de multe ori lucruri pe care mai apoi le regretă.

Maia Morgenstern face mărturisiri. ”Spun vorbe pe care, de cele mai multe ori, le regret”

„Mă doare atunci când îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot. Mănânc seara, deși îmi jur că nu o să mănânc seara. E cam trivial ceea ce spun eu acum, dar este adevărat. Tata nu îmi dădea voie să mănânc în fața televizorului, când în sfârșit am avut televizor, după vârsta de 20 de ani. Pentru nimic în lume nu îngăduia să se mănânce în fața televizorului. Masa e masă și televizorul e televizor. E regula pe care o încalc. Mănânc în fața televizorului, mănânc seara. Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul și nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”, a mărturisit Maia Morgenstern la emisiunea respectivă, transmite kanald.ro.

„Din păcate, fac lucruri de care nu sunt foarte mândră (n.r. la nervi). Spun vorbe pe care, de cele mai multe ori, le regret. La nervi sunt adevăruri pe care le spui într-un mod care poate să distrugă tot, să strice tot și mânia îți întunecă, nu de puține ori, dreapta judecată, echilibrul. Ce e mai important? Care sunt prioritățile? Sunt răsturnate valorile la mânie, e foarte posibil”, a mai dezvăluit celebra actriță, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...