Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț, la 21 de ani de la divorț! Ce dezvăluia Claudiu Istodor despre actriță

09.06.2020, 12:59
Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț, la 21 de ani de la divorț! Ce dezvăluia Claudiu Istodor despre actriță
Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani

Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț, la 21 de ani de la divorț! Actrița și Claudiu Istodor au decis să formeze din nou un cuplu, după ce s-au reîntâlnit pe platourile de filmare.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani și au împreună un băiat, pe Tudor Istodor, în vârstă de 36 de ani!

Au împreună un băiat

Deși au trecut printr-un divorț, aceștia au reușit să facă pace în cele din urmă. Cei doi au fost împreună în perioada 1983-1999.

‘Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună’, spunea Claudiu Istodor pentru VIVA!

‘Nașterea unui copil e, de fapt, singurul miracol pe care îl vedem în viață. Cu excepția celor care au șansa de a fi martorul altora, mistice sau întâmplări pe care le consideră ei miracole. Dar viața unui copil, creația pe care poate avea șansa să o facă un om, e ceva extraordinar și important’, mai povestea fostul soț al Maiei Morgenstern.

Din fericire, perioada de autoizolare i-a apropiat pe cei doi mai mult, iar acum locuiesc din nou împreună. Pe rețelele de socializare, celebra actriță a publicat o imagine emoționantă în compania fostului partener.

‘Pe când… Love! Love e singurul cuvânt – cu Claudiu Istodor’, a scris Maia Morgenstern.

Claudiu Istodor a confirmat că formează din nou un cuplu cu fosta lui soție.

Claudiu Istodor, dezvăluiri despre fosta soție

Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă’, a dezvăluia Claudiu Istodor, despre relația cu Maia, pentru click.ro.

Mai mult de atât, ambii joacă în serialul ‘Sacrificiul’, difuzat la Antena 1, unde surpriză, formează un cuplu.

Maia Morgenstern a mai fost căsătorită cu medicul Dumitru Băltăţeanu, de care a divorțat în 2015. Cei doi au împreună o fată, pe Ana Isadora. Dintr-o relație anterioară, actrița mai are o fată cu actorul András István Demeter.

citește și...