Mai formează sau nu un cuplu Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner? Ce spunea Carmen Harra despre relația lor

11.08.2020, 14:22
Mai formează sau nu un cuplu Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner? Ce spunea Carmen Harra despre relația lor
Mai formează sau nu un cuplu Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner? Ce spunea Carmen Harra despre relația lor

Zvonurile că Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner nu ar mai forma un cuplu au apărut în urmă cu câteva săptămâni.

Recent, vedeta de la PRO TV și-a serbat ziua de naștere, însă de la eveniment pare că a lipsit chiar iubitul ei. În plus, Mihaela Rădulescu a primit urări frumoase din partea fanilor virtuali, dar bărbatul alături de care susține că trăiește o frumoasă poveste de dragoste nu i-a scris niciun mesaj pe Instagram.

Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Felix Baumgartner?

Mai mult de atât, a trecut ceva timp de când Mihaela Rădulescu nu a mai publicat imagini cu partenerul ei pe rețelele de socializare, așa cum o făcea înainte.

Până în momentul de față, niciunul dintre cei doi nu au confirmat că nu ar mai forma un cuplu. În urmă cu o lună, vedeta a ținut să le dea peste nas celor care au zis că nu mai este împreună cu Felix și a publicat o fotografie cu acesta. Nu știm, însă, dacă imaginea este de actualitate sau mai veche. Cei doi se iubesc de mai bine de cinci ani.

De asemenea, în timpul pandemiei de coronavirus, Mihaela Rădulescu a scris un text cu un mesaj destul de dramatic pe contul său care a trezit unele suspiciuni: ‘Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora’. 

Ce spunea Carmen Harra

În schimb, Carmen Harra prezicea în urmă cu ceva timp că relația lor nu va fi de lungă durată. Aceasta afirma că vedeta nu va îmbătrâni alături de Felix.

‘Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare’, a declarat Carmen Harra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Out of the woods 🙂 with @therealfelixbaumgartner #nature is #life

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

citește și...