Magda Vasiliu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. ”Jigniri, limbaj suburban, satisfacție că a luat bătaie”

11.02.2020, 12:01
Magda Vasiliu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. ”Jigniri, limbaj suburban, satisfacție că a luat bătaie”
Magda Vasiliu, despre ce se întâmplă în România din cauza pandemiei de coronavirus. ”Dacă spitalele se închid, iar personalul medical e infectat nu văd cine și cum ar mai putea face ceva...”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vadsiliu și-a spus părerea despre cazul Danielei Crudu, care a fost agresată de iubitul ei croat.

Situația critică prin care a trecut Daniela Crudu, care a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută de iubitul croat, a stârnit numeroase recații în mediul online și nu numai.

Unele comentarii la adresa Danielei Crudu au deranjat-o foarte tare pe Magda Vasiliu, fosta prezentatoare la postul de televiziune Prima TV.

””Toate mai luăm bătaie câteodată….” .
În 2018, în Romania, în fiecare zi au fost reclamate 100 de cazuri de violență în familie. Evident că victimele au fost, în 99 % din cazuri, femei. Mă uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu și bătaia administrată de așa-zisul bărbat care îi era partener. Atâta prostie, atâta ură, atâta bucurie în fața unui act mai mult decat condamnabil, mi-e greu sa accept sau să înțeleg.

Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție că a luat bătaie… asta exprimă românii (majoritatea agramați, de altfel) in comentarii. Ba chiar am văzut că sunt multe femei care consideră normal ce i s-a întâmplat… că ,deh, “toate mai luăm bătaie câteodată”…. Evul Mediu. Acolo suntem ca educație, ca nivel de cultură, ca și conduită socială… Indiferent ce ar fi făcut, indiferent de moralitate, de conduită, o femeie, oricare ar fi ea, nu poate fi bătută”, este mesajul răspicat transmis de Magda Vasiliu în mediul online..

citește și...