Mădălina și Radu de la ‘Mireasa’, atingeri interzise la tv! ‘Cum de îi lăsați să stea sub pătură amândoi’

29.10.2020, 18:49
Mădălina și Radu de la 'Mireasa', atingeri interzise la tv! 'Cum de îi lăsați să stea sub pătură amândoi'
Mădălina și Radu de la 'Mireasa', atingeri interzise în emisiune! 'Cum de îi lăsați să stea sub pătură amândoi'

Mădălina și Radu, cel mai vechi cuplu din casa ‘Mireasa’, au avut de momente romantice weekend-ul trecut, însă fanii lor nu au văzut cu ochi buni apropierea dintre ei.

Cei doi concurenți sunt extrem de îndrăgiți în show-ul ‘Mireasa’, de la Antena 1, motiv pentru care telespectatorii îi votează săptămânal.

Mădălina și Radu au format primul cuplu din casă, iar în urmă cu ceva timp s-au și logodit, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

Cei doi concurenți nu au ținut cont de camere

Duminică, 25 octombrie, tinerii au fost filmați în ipostaze deocheate. Cei doi au fost protagoniștii unor scene romantice sub pătură, spre nemulțumirea fanilor emisiunii ‘Mireasa’. Telespectatorii show-ului matrimonial au sesizat că între Mădălina și Radu ar fi existat și atingeri interzise, cu toate că nu au voie acest lucru.

‘Cum de îi lăsați pe ăia să stea sub pătură amândoi? Ați văzut cum s-au satisfăcut reciproc? Sunt favoriții voștri de le permiteți orice ăstora? Rușine pentru că permiteți așa ceva. Azi, Mandolina voastră era leșinată în brațele lui Racanel, după ce a satisfăcut-o. 

O să spuneți că sunt tineri. Așa, și? Au știut unde vin, așa că se pot abține. Dar dacă sunt favoriții voștri, e de înțeles, le permiteți orice. Măcar să le aduceți prezervative pentru protecție sau poate vreți un nepoțel?’, a fost mesajul unei internaute pe pagina de Facebook a emisiunii ‘Mireasa’.

Radu și Mădălina au fost la un pas să părăsească emisiune, după ce tânăra a fost cerută de soție, în direct. Fanii emisiunii ‘Mireasa’ i-au transmis concurentei să aibă grijă cu Radu, care țintește doar spre marele premiu din finală.

Nicole a fost descalificată

Nicole a părăsit casa ‘Mireasa’, după ce a ieșit la iveală faptul că este încă o femeie căsătorită în acte. Concurenta de 38 de ani nu a spus nimănui că nu este divorțată.

Nicole a avut la dispoziție 48 de ore să aducă dovada că este divorțată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cel mai dezamăgit a fost Cătălin, iubitul ei din emisiune, însă în cele din urmă a declarat că s-a îndrăgostit și va ieși din casă pentru ea.

‘Nu a fost nimic de spus, pentru că nu a fost nimic important!’, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

 

citește și...