Mădălina și George de la ‘Puterea dragostei’ au fost surprinși în ipostaze tandre! Credeau că nu sunt filmați

22.10.2020, 18:05
Mădălina și George de la 'Puterea dragostei' au fost surprinși în ipostaze tandre! Credeau că nu sunt filmați
Mădălina și George de la 'Puterea dragostei' au fost surprinși în ipostaze tandre! Credeau că nu sunt filmați

Mădălina și George de la ‘Puterea dragostei’ sunt din ce în ce mai apropiați! Deși nu au confirmat că formează un cuplu, cei doi concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D au fost surprinși în ipostaze tandre.

George și Mădălina de la ‘Puterea dragostei’ se plac și au decis să se apropie tot mai mult. Zilele trecute, aceștia au recunoscut că au sentimente unul pentru celălalt. Cu toate că nu au confirmat că sunt împreună, gesturile de afecțiune dintre ei i-a dat de gol.

O bună perioadă de timp, Mădălina l-a ținut la distanță pe George, cel mai probabil pentru a se asigura că tânărul a uitat-o definitiv pe fosta lui iubită, Mona. Acum, însă, Mădălina a decis să își asume ceea ce simte.

Mădălina și George de la ‘Puterea dragostei’, în tandrețuri în camera roșie

George și Mădălina de la ‘Puterea dragostei’ au mers împreună în camera roșie, acolo unde au petrecut câteva momente emoționante. După ce au ieșit din încăpere, cei doi au găsit un loc în care au crezut că se vor ascunde de camerele de filmat.

George și Mădălina au profitat de ocazie și s-au sărutat și s-au îmbrățișat. După ce au realizat că au fost filmați, concurenții s-au îndepărtat unul de celălalt. Mai mult de atât, Alexandra le-a spus că asemenea întâlniri pe ascuns nu sunt permise.

George: Nu te-a văzut nimeni.

Mădălina: Termină, George!

George: Nu te-a văzut nimeni, aici nu sunt camere.

Mădălina: Tu vezi camera aia de acolo?

În ediția de joi, 22 octombrie, Mădălina nu s-a mai fericit să arate ce simte cu adevărat pentru George, așa că i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Tânăra i-a lăsat lui George un pachet cu dulciuri, dar și un bilețel de dragoste.

“Bună dimineața! Te ador! Mădă”, este mesajul pe care Mădălina l-a scris pentru George.

citește și...