George de la ‘Puterea dragostei’, despre relația cu Mona: ‘Niciodată nu am avut sentimente pentru ea’

21.10.2020, 16:32
George de la 'Puterea dragostei', despre relația cu Mona: 'Niciodată nu am avut sentimente pentru ea'
George de la 'Puterea dragostei', despre relația cu Mona: 'Niciodată nu am avut sentimente pentru ea'

George de la ‘Puterea dragostei’ a răbufnit din nou când Adriana i-a adus aminte de fosta lui iubită, Mona. Concurentul a ținut să lămurească care au fost sentimentele lui pentru fosta parteneră.

În prezent, George a mărturisit că o place pe Mădălina și ar dori să formeze un cuplu cu ea în casa ‘Puterea dragostei. Se pare că și Mădălina este atrasă de George, din moment ce i-a acceptat avansurile.

George a uitat-o pe Mona

În plus, tânăra de 22 de ani a decis să îi ofere o șansă lui George, iar în ultima perioadă sunt din ce în ce mai apropiați. Când Mona încă se afla în competiția de la Kanal D, George mărturisea că este femeia pe care și-a dorit-o întotdeauna, însă între timp s-a răzgândit.

Într-o discuție aprinsă cu Adriana, George a dezvăluit totul despre relația cu fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’. Deși a fost împreună cu Mona, George a spus acum că nu a iubit-o niciodată.

Își dorește o relație serioasă cu Mădălina

Adriana: De ce atunci când ai fost împreună cu Mona vorbeai și cu alte fete și acum, când vrei să fii cu Mădălina, nu mai vorbești?

George: Cu Mădălina am alte planuri și îmi inspiră altceva.

Adriana: Păi și cu Mona parcă era la fel, nu?

George: Nu, după cum ați văzut nu a fost nimic la fel, niciodată nu am avut sentimente pentru ea. Te-aș ruga frumos, Adriana, să nu aduci subiectul Mona în discuție.

Fostul iubit al Monei, George, și-a îndreptat acum atenția spre Mădălina și a specificat că își dorește o relație cu ea. Gestul acestuia a deranjat-o enorm pe Mona, care i-a transmis un mesaj dur bunei sale prietene din emisiunea de la Kanal D.

“Să nu te bazezi niciodată pe prietene. Azi sunt cu tine, mâine cu iubitul tău”, este mesajul pe care Mona i l-a transmis Mădălinei, fosta ei prietenă.

citește și...