Mădălina Ghenea a vorbit despre presupusa relație cu Alex Bodi: ”Nu ştiu cine este această persoană!”

22.04.2021, 16:15
Mădălina Ghenea a vorbit despre presupusa relație cu Alex Bodi: ''Nu ştiu cine este această persoană!''

Scandalul dintre Alex Bodi și Daria Radionova a implicat-o indirect și pe Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu afaceristul. 

Alex Bodi a vorbit în termeni lăudabili la adresa Mădălinei Ghenea, despre care a mărturisit că este o femeie frumoasă. În plus, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că Daria Radionova a luat foc când a văzut că el o urmărește pe Instagram pe Mădălina Ghenea.

Alex Bodi o urmărește pe Ghenea pe Instagram

„Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut. Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele.

Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”, a declarat bărbatul, la Antena Stars.

Mădălina Ghenea nu-l cunoaște pe Alex Bodi

După aceste afirmații, Mădălina Ghenea a răbufnit pe rețelele de socializare, mărturisind că nu îl cunoaște pe Alex Bodi și că se simte dezamăgită de această situație.

Mai mult de atât, bruneta a dezvăluit că este deranjată de faptul că fiica ei, Charlotte, ar putea să citească toate aceste lucruri despre ea când va crește.

“Sunt dezgustată de ce scrie presa din România. Oare nu vă este ruşine să inventaţi a nu ştiu câta oară o relaţie cu un om pe care eu nu l-am întâlnit niciodată? Nu am schimbat nici măcar un mesaj, un cuvânt, nu știu cine este această persoană și vă permiteți, a nu ştiu câta oară, să scrieți că am o relație?! Eu mă întreb: nu vă este ruşine?

Eu sunt mamă, am un copil, oare este normal ca, într-o zi, fiica mea când va învăța să citeasă, oare este normal că va trebui să citească atâtea aberații?! Când vă veți opri? Când veți înceta să scrieți asemenea aberații. Când? Pur și simplu nu este corect, nu este drept, nu este normal ce faceți!

Acum o săptămână am călătorit pentru un contract, cu un brand cu care lucrez de foarte mulți ani, aţi scris ca am o relație, după o săptămână scrieți că am o relație cu un om cu care nu am vorbit în viaţa mea! Nu am schimbat un cuvânt. Eu nu ştiu cine este această persoană, eu nu urmăresc presa din România! Nu mă interesează! Nu este normal să vă bateți joc în acest hal de un om care nu a făcut altceva decât să vă dedice timpul! Eu v-am dedicat timp!”, a spus Mădălina Ghenea pe contul de Instagram.

 

citește și...