Alex Bodi a făcut dezvăluiri inedite despre Mădălina Ghenea! Ce relație ar avea afaceristul cu bruneta

20.04.2021, 09:01
Alex Bodi a făcut dezvăluiri inedite despre Mădălina Ghenea! Ce relație ar avea afaceristul cu bruneta
Alex Bodi a făcut dezvăluiri inedite despre Mădălina Ghenea! Ce relație ar avea afaceristul cu bruneta

Alex Bodi a rupt tăcerea despre relația cu Mădălina Ghenea, după ce s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. Tânăra a povestit că a decis să pună punct relației cu afaceristul din cauza rețelelor de socializare.

Daria a mărturisit că Alex Bodi voia ca ea să publice imagini cu cei doi pe Instagram, lucru pe care nu l-a acceptat. Din acest motiv, cei doi s-ar fi certat, iar Alex Bodi a început să o urmărească pe Instagram pe Mădălina Ghenea. Daria Radionova i-ar fi reproșat că deja a început să caute alte femei după separarea de ea.

Alex Bodi, fascinat de Mădălina Ghenea

În schimb, Alex Bodi a recunoscut că i-a apreciat fotografiile Mădălinei Ghenea din mediul virtual, însă nu are nicio legătură cu ea. Cât despre fosta iubită, el a dezvăluit că nu mai are sentimente.

„Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut. Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele.

Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”, a declarat bărbatul, la Antena Stars.

Nu vrea să mai audă de Daria Radionova

Alex Bodi a mai mărturisit că el a fost cel care s-a despărțit de Daria Radionova și a fost șocat să afle ce a declarat rusoaica despre el.

„Nu, de ce să sufăr? Nu există suferinţă. Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ.

Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. A zis că nu mai merge. I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe.

Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc”, a mai completat Alex Bodi.

 

citește și...