Mădălina de la ‘Puterea Dragostei’, în război cu Mona, fosta iubită a lui George. Ce mesaj i-a transmis

12.10.2020, 16:25
Mădălina de la 'Puterea Dragostei', în război cu Mona, fosta iubită a lui George. Ce mesaj i-a transmis
Mădălina de la 'Puterea Dragostei', în război cu Mona, fosta iubită a lui George. Ce mesaj i-a transmis

Mădălina de la ‘Puterea Dragostei’ este în război cu Mona, fosta parteneră a lui George. După plecarea Monei din competiția de la Kanal D, Mădălina a recunoscut că îl place pe George. Acest lucru nu a fost pe placul fostei iubite a concurentului din sezonul 3 ‘Puterea Dragostei’.

Pe rețelele de socializare, Mona a scris un mesaj cu subînțeles pentru Mădălina. Cât timp s-a aflat în casa ‘Puterea Dragostei’, Mona și Mădălina erau bune prietene. Acum, cele două se ‘războiesc’ pe Instagram.

Mona, geloasă pe Mădălina?

Mona a părăsit competiția pentru a-i fi alături copilului său în prima zi de școală. La plecarea din Turcia, tânăra de 28 de ani a mărturisit că a avut sentimente pentru George, însă nu-și mai dorește să formeze un cuplu cu el.

Deranjat de afirmațiile fostei iubite, George a decis să rupă orice legătură cu ea și și-a îndreptat atenția spre o altă fată din casa ‘Puterea Dragostei’, Mădălina.

George a spus că o place pe Mădălina, însă așteaptă momentul potrivit pentru a face pasul cel mare. Momentan, cei doi concurenți au decis să se cunoască mai bine și rămâne de văzut dacă vor forma un cuplu sau nu.

George nu vrea să mai audă de Mona

George și Mona au format primul cuplu din casa ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, însă relația lor nu a rezistat. Mona a preferat să părăsească competiția pentru a merge acasă la fiul ei.

Mona și-ar dori să revină în show-ul matrimonial, iar reacția lui George nu a întârziat să apară.

Cristina Mihaela: Am auzit că Mona ar vrea să se întoarcă în competiția asta.
George: Da, am auzit și eu.
Cristina Mihaela: Tu ti-ai dori să se întoarcă?
George: Nu.

‘Dragilor, să știți că am văzut și eu interviul cu Mona la wowbiz, chiar acum. În urma rezumatului pe care mi l-am făcut și din care am extras ce era mai important, doresc ca toate fanpage-urile cu ea și cu mine să nu mă mai eticheteze deloc, să nu îmi mai trimiteți poze în privat cu ea și cu ce face și mai mult de atât, să nu mai existe pe buzele voastre în momentul când intru să fac live. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!’, a scris George pe contul său de Instagram.

citește și...