Mădălin Voicu este în doliu. Mama artistului a murit la vârsta de 89 de ani

15.12.2021, 15:05
Mădălin Voicu este în doliu. Mama artistului a murit la vârsta de 89 de ani
Mădălin Voicu, despre drama care i-a marcat viața. Cum i-a murit primul copil: 'Dumnezeu te întărește'

Politicianul și dirijorul Mădălin Voicu trece prin clipe foarte grele. Mama lui Mădălin Voicu, Maria Magdalena Voicu, s-a stins din viață, la 89 de ani, înainte de sărbători. Artistul îi pregătește acum funeraliile. „Îți multumesc pentru tot, mama… Bunul să te odihnească. Îmbrățișează-l pe tata din partea mea”, a scris fiul lui Mădălin Voicu.

Sunt momente dureroase pentru familia lui Mădălin Voicu. Mama fostului politician, Maria Magdalena Voicu, s-a stins din viață, înainte de Crăciun.

Vestea tristă a fost confirmată pe Facebook de fiul cel mare al lui Mădălin Voicu. Mădălin Voicu Jr. a mărturisit că Madeleine Voicu i-a fost ca o mamă.

Mădălin Voicu Jr.: „Îți multumesc pentru tot, mama”

„M-ai iubit și m-ai crescut, mamă. Nu ca pe un nepot, ci ca pe propriul tău copil. Alături de tata ați fost părinții mei. V-am supărat și m-ați iertat. V-am făcut fericiți pe cât am putut, dar prea puțin pe lângă ce-ați fi meritat de la mine.

Îți multumesc pentru tot, mama… Bunul să te odihnească. Îmbrățișează-l pe tata din partea mea… Te-am adorat, mama. Drum bun, mama… Te iubesc, mama!”, a scris fiul lui Mădălin Voicu.

„Madeleine” a venit pe lume într-o familie de aristocrați, cu rădăcini în marele neam Cantacuzino. Aceasta a fost căsătorită cu violonistul Ion Voicu, alături de care a trăit cele mai frumoase momente.

Mama lui Mădălin Voicu are o poveste de viață

A avut o copilărie lipsită de griji, până în momentul în care comunismul a preluat puterea în România. Familia sa a rămas fără proprietăți, iar tatăl a fost nevoit să fugă și să se ascundă.

„Am avut o copilărie ca în povești, în perioada interbelică, cu moșie, cu poneiul meu american, alb, cu pete maro. Îl chema Bonzo și îmi era nespus de drag”, a povestit Maria Magdalena Voicu în trecut.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a povestit cum s-a întâlnit cu Ion Voicu. În 1951, aceasta s-a căsătorit cu violonistul Ion Voicu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 40 de ani și au avut un copil împreună, pe Mădălin.

„Eram un suflet amândoi, ne înțelegeam și numai din priviri, el avea o încredere grozavă în mine, eu în el. Ce ne-a ținut? Cred că o dragoste cinstită și de la unul, și de la altul.Ion avea niște maniere și niște obiceiuri, parcă era crescut la Buckingham. Când treceam pe lângă el, îmi sărută mâna, nu există să țipe la cineva, să ridice glasul. Nu ne-am certat niciodată.’, povestea Magdalena Voicu în urmă cu câțiva ani.

 

citește și...