Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat 11 ani de căsnicie. ”Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe”

24.04.2022, 13:55
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat 11 ani de căsnicie. ”Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe”
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat 11 ani de căsnicie. ”Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe”
Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani, și partenera lui de viață, Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, au aniversat în acest weekend 11 ani de căsătorie. ”Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe”, a scris Mădălin Ionescu întrun mesaj publicat în mediul online.Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc.

În data de 23 aprilie 2022, cei doi au sărbătorit 11 ani de când s-au căsătorit.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat 11 ani de căsnicie.  ”La noi nu s-a schimbat un amănunt fundamental: iubirea!”

Cu ocazia aniversării căsniciei lor, Mădălin Ionescu a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

”11 ani de căsătorie… Azi. 11 ani ? Parca suntem de o viața împreuna. In zilele noastre putine cupluri conviețuiesc mai mult de zece ani. Multe s-au schimbat. Societatea, valorile, modul in care bărbații si femeile interacționează unii cu altii. Oamenii s-au schimbat in primul rând. La noi nu s-a schimbat un amănunt fundamental: iubirea! Ne-am iubit cu aceeași intensitate in acești ani, chiar dacă am trecut prin multe împreuna. Nu am fost in competiție, nu ne-am produs suferințe si am căutat sa ne armonizam permanent. Îți mulțumesc, baby! La mulți ani împreuna! Sărbători luminate si iubire in suflete tuturor!”, a scris prezentatorul TV.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu. „La Acces Direct a început povestea noastră de iubire… Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...