Mădălin Ionescu și-a aniversat fiul. Mesajul de suflet pe care i l-a transmis lui Filip

08.12.2020, 15:38
Mădălin Ionescu și-a aniversat fiul. Mesajul de suflet pe care i l-a transmis lui Filip
Mădălin Ionescu și-a aniversat fiul. Mesajul de suflet pe care i l-a transmis lui Filip

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu l-a aniversat pe fiul său, Filip, care a împlinit 17 ani.

Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu jurnalista Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiță, Petra. Fostul prezentator de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu l-a aniversat săptămâna aceasta pe Filip, care a împlinit 17 ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare.


”La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat in suflet un mix de trăiri si sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate… Știu ca ești protejat de dragostea noastră și te bucuri de fiecare zi, fără sa observi , așa cum am mai spus, cât de putine șanse au tinerii speciali in societatea românească. Sper, însă, ca lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm. Sper sa vina o zi in care vulnerabilitățile voastre sa nu mai fie repudiate, ci remediate, iar calitatile multiple, uneori chiar uluitoare, sa fie descoperite și apreciate. Te iubesc! In poză Filip este alături de surorile lui Stefania și Petra, dar și împreuna cu verișoarele sale, Natalis și Sofia”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Fiuyl lui Mădălin Ionescu are probleme de sănătate

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are probleme de sănătate.

”Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers. Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Numai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: ”mamă”, nu Petra”, a spus Cristina Șișcanu la o emisiune TV.

“Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…)”, explica Mădălin Ionescu într-un interviu.

citește și...