Mădălin Ionescu: ”Se putea și fără restricții? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă?”

30.05.2020, 12:39
Mădălin Ionescu: ”Se putea și fără restricții? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă?”
Mădălin Ionescu: ”Se putea și fără restrictii ? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă?”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și-a spus părerea în legătură cu toată această perioadă pe care a traversat-o România în ultimele luni.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, Mădălin Ionescu comentează pe marginea măsurilor de restricție pe care autoritățile le-au luat pe durata ultimelor luni, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat taotă planeta, inclusiv România.

”Deci… se putea și fără restricții majore? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă ? Unde e valul doi? L-a tot anunțat Raed Arafat … Ne-a tocat la cap aproape zilnic în ultimele două luni pe tema asta. Trecem cu vederea atât de ușor peste stăruința acestui “guru al apocalipsei COVID -19” de a ne ține într-o permanentă stare de panică ? Am fi reușit să depășim povestea asta dubioasă respectând distanțarea socială și anumite norme de igienă, de altfel elementare?”, a notat fostul prezentator de televiziune în mediul online.

 

”Cine plătește pagubele?”

 

Mădălin Ionescu a luat în discuție și Organizația Mondială a Sănătății.

”OMS a dat-o și ea la întors. Nu mai vine valul doi ! Virusul moare oricum. Nenea Fauci, șeful Institutului American de Sănătate Publică zice și el la fel … după ce i-a terorizat pe americani cu amenințarea pandemică și a trasat liniile unor restricții care au fost aplicate cam în toată lumea. Am trăit într-un circ mondial creat și întreținut de niște incompetenți bolnavi de putere! Ar trebui să încheiem relația cu OMS.

Pentru totdeauna. Această organizație a pus pe butuci economiile multor țări și le-a permis unor factori locali să abuzeze populații întregi cu măsuri coercitive de tip medieval. Cine plătește pagubele?

Avem și noi parte de câțiva apologeți ai “Infernului COVID -19”, indivizi care îmbătați de propria lor grandoare, au luat sau au inspirat decizii care au subminat economia țării. Acest experiment social grotesc trebuie să înceteze! Acest virus nu a fost monstrul pe care l-au configurat artizanii pandemiei. Nu trebuie să mai permitem astfel de aventuri politico-sanitare dacă vrem să mai rămână ceva uman în noi!”, a încheiat Mădălin Ionescu.

citește și...