Mădălin Ionescu, dezvăluiri incendiare. A răspuns curiozității fanilor despre viața intimă

19.12.2021, 12:09
Mădălin Ionescu, dezvăluiri incendiare. A răspuns curiozității fanilor despre viața intimă
Mădălin Ionescu, dezvăluiri incendiare. A răspuns curiozității fanilor despre viața intimă

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani, este căsătorit  de mulți an cu jurnalista Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani. Acesta a răspuns curiozității fanilor săi din mediul online referitoare la viața lui intimă. Mădălin Ionescu a scos la iveală amănunte neașteptate din intimitate.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Pe pagina sa de Instagram, Mădălin Ionescu a inițiat o sesiune de întrebări și de răspunsuri. Prezentatorul TV a avut un dialog cu un internaut legat de viața intimă.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri din intimitate. ”Eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă”

”De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?”, a fost una dintre întrebările care i-au fost puse lui Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro. Prezentatorul TV a răspuns: ”Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…”.


”Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des?”, a mai fost întrebat Mădălin Ionescu. ”Nu, dar aș vrea… La modul serios…eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult!”, a răspuns acesta.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la emisiunea ”Acces Direct”

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

 

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...