Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare. Fostul prezentator tv a mărturisit că nu crede în coronavirus

14.07.2020, 14:33
Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare. Fostul prezentator tv a mărturisit că nu crede în coronavirus
Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare. Fostul prezentator tv a mărturisit că nu crede în coronavirus

Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare! Fostul prezentator tv a dezvăluit că nu crede în statisticile oferite de Guvern legate de numărul de persoane infectate cu coronavirus.

Mădălin Ionescu este foc și pară după ce i-a fost restricționat accesul pe contul personal de Facebook după ce și-a manifestat public convingerile despre COVID-19.

Mădălin Ionescu, interzis pe Facebook

Mai mult de atât, fostul prezentator de la Kanal D, a explicat că bacteria nu ar fi atât de periculoasă pe cât se prezintă în media și că isteria creată este menținută în mod artificial.

‘După ce m-am trezit, am realizat că nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am înțeles ce se întâmplă, n-am trecut niciodată printr-o astfel de situație. M-am gândit că mi-au furat contul care administrează pagina, nu înțelegeam cum pentru că știu că trrebuie să se ntâmple niște chestii și se întâmplă pe greșeala păgubitului. Ideea era că cineva – o grupare, un grup, o persoană – ar fi cerut revizuirea contului care administrează pagina pe motiv că încalcă standardele comunității.

E clar că deranjez pentru că altfel nu-mi închipui de ce, tam-nesam, cineva s-a trezit să solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administrează pagina mea. Am spus-o, pe vremea PSD-ului nu mi sa întâmplat așa ceva și perioada a fost extrem de dificilă’, a mărturisit Mădălin Ionescu, într-un live pe pagina lui de Facebook.

Ce spunea despre Marcel Pavel

Luna trecută, Mădălin Ionescu susținea că are dubii in privinta diagnosticului cu coronavirus al colegului său, Marcel Pavel.

‘Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel … Nu o sa va spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am inteles cum a racit . E clar. Diferentele mari de temperatura intre studioul in care prestau el si colegii pentru o emisiune tv si spatiul in care isi schimbau tinutele puteau provoca oricui raceli puternice … Marcel a facut dubla pneumonie intrand infierbantat intr-o incapere cu aerul conditionat dat la maxim. Nimic anormal . Sau poate ca filtrele de aer conditionat erau pline de bacterii’, spunea soțul Cristinei Șișcanu.

citește și...