Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție. ”Le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie”

14.12.2020, 11:40
Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție. ”Le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie”
Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție. ”Le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție. Acesta a ajuns victima unor persoane care se folosesc de fotografiile sale pentru a obține bani de la diverse femei.

Mădălin Ionescu susține că este vorba de o rețea internațională de care este hărțuit de mai bine de doi ani.

”Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau a unor ”stalkeri”, a unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false. Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a explicat Mățdălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu: ”Probabil sunt cel mai clonat bărbat din România”

Fostul prezentator de televiziune a explicat că multe femei au căzut victime respectivilor infractori.

”Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care sub diverse pretexte încearcă să le escrocheze pe aceste femei. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci, cu mine, cum ar veni. Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă dar o fac și în acest moment există câteva sute de conturi false pe Intsagram în mod special cu pozele mele. Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România”, a mai spus Mădălin Ionescu, potrivit sursei citate.

”Aceste femei mi-au trimis numere de telefon de pe care au fost sunate, conversații, mi-au făcut mărturisiri legate de dramele prin care trec, unele dintre ele căsătorite și ajunseseră să fie șantajate după ce, din păcate, le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie. Mă rugau să intervin pe lângă acești infractori să le scap de șantaj. Ei bine, povestea este cât se poate de gravă, am făcut plângere la poliția din Otopeni”, a încheiat acesta.

Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje

Mădălin Ionescu este un cunoscut prezentator de televiziune. De-a lungul anilor, acesta a moderat numeroase show-uri care s-au bucurat de succes la publicul telespectator.

În plan personal, Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu jurnalista Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiță, Petra.

Fostul prezentator de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

citește și...