“Mă trezesc în fiecare zi fără amintiri. Există zile în care cred că am fost răpită de bărbatul meu”. Drama prin care trece o tânără în vârstă de 29 de ani

27.06.2022, 17:14

O chelneriță a dezvăluit că are o amnezie atât de gravă încât se trezește în mod regulat crezând că are din nou șase ani, uitând de toate amintirile și chiar crezând că logodnicul ei este un răpitor. „Pot reveni la orice vârstă. Am revenit la șase ani. A fost îngrozitor”, spune femeia.

Chloe Barnard se poate trezi lângă logodnicul ei fără să știe cine sau unde este, din cauza unei afecțiuni rare a creierului. Are o afecțiune rară a creierului, despre care se crede că este declanșată de un accident vascular cerebral.

Tânăra de 29 de ani se trezește adesea crezând că este un copil sau o adolescentă după ce a pierdut ani de amintiri și presupune că partenerul de nouă ani, James, în vârstă de 39 de ani, a răpit-o, potrivit mirror.co.uk.

Memoria ei revine de obicei în 24 de ore

Memoria ei revine de obicei în 24 de ore, dar James este forțat să o calmeze cu ajutorul părinților lui Chloe, Trish, 49 de ani, și David 56 de ani, în timp ce se știe că ea îl numește pedofil, îl amenință cu o cheie și încearcă să convingă străinii să cheme politia.

Chloe, din Melton Mowbray, Leicestershire, a spus:

„Pot reveni la orice vârstă. Am revenit la șase ani. A fost îngrozitor”

„Am revenit la 16 ani. M-am trezit și l-am întrebat pe James cine este. M-a dus la muncă în camionul lui. L-am întrebat dacă mama și tata știu că sunt cu el și l-am rugat să-i sune, iar mama mi-a spus că ne iubim și suntem logodiți.

Am vrut să o cred, dar nu am făcut-o și mi-a fost foarte greu. Voiam să chem poliția”.

Ea a fost diagnosticată în 2018, după o călătorie cu James, când brusc nu și-a putut recunoaște logodnicul, deși erau într-o relație de cinci ani. Femeia a uitat să conducă și a presupus că se afla în relație cu fostul partener.

Chloe a spus: „Am băut, m-am dus la toaletă, m-am întors și am crezut că sunt acolo cu tatăl meu pentru că nu am recunoscut celelalte două persoane. Nu mi-am recunoscut deloc logodnicul. Am băut, tatăl meu s-a urcat într-o mașină și a plecat și mă întrebam ce se întâmplă”.

Chloe crede că oboseala și stresul joacă un factor important, așa că încearcă să doarmă din plin și să rămână cât mai calmă posibil, dar ar putea avea orice episod în orice secundă.

 

citește și...