În ce stare se află băiatul bătut de un bărbat într-un parc din Hunedoara. ‘Este un traumatism cranian grav’

08.02.2021, 13:58
În ce stare se află băiatul bătut de un bărbat într-un parc din Hunedoara. 'Este un traumatism cranian grav'

Scene violente s-au petrecut într-un parc din Hunedoara, duminică, 7 februarie! Un bărbat și-a lovit cu bestialitate fiul și un alt copil.

În urma loviturilor, copilul de 13 ani a fost internat în stare gravă la spitalul din Deva, iar agresorul său a fost reținut. Medicii au declarat că acesta a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă.

Cum se simte minorul agresat în parc

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale’, a declarat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, pentru Agerpres.

Tot conflictul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi minori. Martorii care au filmat tot incidentul șocant au mărturisit că minorul de 13 ani a leșinat după bătaia primită de la tatăl băiatului de 7 ani, potrivit stirileprotv.com.

Agresorul a fost reținut

Din primele cercetări ale polițiștilor, rezultă că minorul de 13 ani agresat este nepotul bărbatului. În plus, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Agresorul adolescentului are 29 de ani și este din Hunedoara. Acesta a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi va fi adus, luni (8 februarie), în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

citește și...