FOTO. “M-am culcat cu 1.000 de bărbați căsătoriți și nu-mi pasă. Septembrie este luna aventurilor”. O femeie susține că bărbații căsătoriți sunt mai buni pentru o aventură

06.09.2022, 13:48

“Sunt atât de mulți bărbați căsătoriți cu care să ai aventuri”, a spus ea. “Producători de film, băieți de la finanțe și hackeri … aceștia sunt câțiva dintre bărbații cu care mă văd în prezent și toți își doresc o altă femeie.” O femeie susține că bărbații căsătoriți sunt mai buni pentru o aventură. Cine este aceasta.

Opiniile ei sunt susținute de statistici reale.

Un sondaj realizat de către agenția de dating Illicit Encounters a arătat că oamenii sunt mai predispuși să înceapă o aventură în septembrie decât în orice altă lună, potrivit The Sun.

Vacanța de vară pune presiune asupra relațiilor de lungă durată

Aceasta a depășit luna ianuarie ca fiind cea mai mare lună pentru adulter.

Motivul principal din spatele creșterii de 22% a numărului de aventuri din toamnă este presiunea pe care vacanța lungă de vară o pune asupra relațiilor de lungă durată.

“M-am culcat cu 1.000 de bărbați căsătoriți”

O treime dintre femei (32%) și un număr similar de bărbați (34%) au declarat că expunerea prelungită la partenerul lor în vacanță i-a făcut să se gândească să o ia de la capăt.

Încetarea treptată a lucrului de acasă este un alt factor al creșterii numărului de aventuri din toamnă.

“Oamenii s-au săturat să își vadă tot timpul partenerii plictisitori”, a spus Gweneth, care a estimat că a avut o mie de iubiți căsătoriți.

S-au săturat de fețele lor, s-au săturat de trupurile lor, s-au săturat să vorbească cu ei. Este ca o pandemie… cine vrea să petreacă atât de mult timp cu o singură persoană?!”

Iubiții mei îmi spun: “Sunt atât de sătulă și plictisită de familia mea” și eu îi înțeleg.

O femeie căsătorită pe care o cunoștea, despre care susținea că avea o aventură cu un bărbat căsătorit, a spus că a rămas cu soțul ei, deoarece au crescut împreună copiii și era potrivit din punct de vedere financiar.

“Dar din punct de vedere intelectual și sexual nu funcționează”, a spus Gweneth. “Așa că și-a luat un amant care este extraordinar în dormitor. Eu o înțeleg. Oamenii au nevoie ca toate nevoile să le fie îndeplinite – nu doar unele.”

 

“Bărbații căsătoriți sunt pur și simplu mai buni”

“Oamenii pot să mintă”, a explicat ea. “De fapt, aranjez o întâlnire în curând cu un iubit și el folosește exact această scuză. Soția lui nu știe și nu-mi pasă. De ce să mă simt vinovată? Responsabilitatea este a lui, nu a mea”.

Gweneth, care a mai fost căsătorită, a declarat că este puțin probabil să mai aibă vreodată un partener pe termen lung.

“Bărbații căsătoriți sunt pur și simplu mai buni”, a spus ea. “Ei observă când te-ai tuns, ți-ai făcut unghiile sau ți-ai cumpărat o rochie frumoasă de la Dolce & Gabbana. Mă bucur de atenție și de complimente, dar nu vreau să fiu blocată cu el permanent. Acesta este motivul pentru care am avut un număr astronomic de iubiți. Dacă aș fi vrut să mă întâlnesc cu un bărbat obișnuit, m-aș fi dus pe Tinder.”

Tipul preferat de iubiți ai lui Gweneth sunt cei bogați, intelectuali și mondeni.

Aceștia îi cumpără cadouri. “Mi-au fost dăruite haine și bijuterii scumpe”, a explicat ea. “Recent am primit o mașină și o piesă fermecătoare de Salvador Dali. În prezent, îmi place să primesc opere de artă”.”

Știe că este criticată și nu-i pasă.

“Ideea de a avea un stil de viață monoton și plictisitor este intolerabilă”, a spus ea. “Dar unele femei sunt supărate pe mine. Cu o ocazie, o cunoștință însărcinată a auzit că mă văd cu un bărbat căsătorit și s-a întors împotriva mea. M-a acuzat că sunt o distrugătoare de căsnicii. Nu trebuia să-și facă griji – în niciun caz nu m-aș fi dat în vânt după bărbatul ei. Mă gândesc la oamenii care mă critică și mă întreb: “Ești fericită acasă? Sau nu tânjești după emoții, ca mine?”.

 

 

 

citește și...