„M-a violat de trei ori într-o noapte!”. Mărturia uneia dintre victimele celebrului fotbalist este terifiantă! Jucătorul riscă acum pușcăria pe viață

20.08.2022, 16:27

Noi detalii îngrozitoare în procesul fotbalistului francez Benjamin Mendy (28 de ani). Una dintre victime spune că a fost violată de trei ori în 20 de minute. Una dintre cele șapte reclamante a dezvăluit cum au fost agresiunile sexuale ale fotbalistului francez. “Aveam dureri mari și eram foarte încordată”, spune ea.

Benjamin Mendy se află sub lupa justiției ca urmare a unui total de zece infracțiuni sexuale, dintre care opt pentru viol, una pentru agresiune sexuală și una pentru tentativă de viol, împotriva a șapte femei diferite. Într-una dintre ședințele de judecată, au fost difuzate o serie de imagini din conacul sportivului francez, în care a ținut captive aceste presupuse victime. “Două victime susțin că au fost violate în acele camere și au simțit că au fost închiși în frică și izolare”, a declarat procurorul Timothy Cray.

De data aceasta, una dintre victimele care au fost agresate de fotbalistul proscris al lui Manchester City în “camerele de panică” a apărut la Chester Crown Court. De fapt, ele au povestit comportamentul lui Mendy față de ele și susțin că acesta avea o “privire de prădător” atunci când s-a apropiat de ele.=, potrivit marca.com.

“Aveam dureri mari și eram foarte încordată”

Unul dintre victime usține că inculpatul a luat telefonul mobil pentru a merge direct într-o cameră din casă, care era accesată prin amprentă. “Îmi vreau telefonul. Vreau să plec, nu vreau să fac sex cu tine“, a fost ceea ce i-a spus una dintre victime.

Mendy a ignorat solicitările victimei și și-a dat pantalonii jos pentru a se apropia de ea. “M-am gândit să mă dezbrac ca să nu fac nimic cu el. Se străduia din răsputeri să mă vadă și să-mi dea jos prosopul. Am continuat să-l împing până la punctul în care el a continuat să mă apuce. Aveam dureri mari și eram foarte încordată. Nu am trăit niciodată o astfel de situație”, a mărturisit ea magistratului.

“M-a violat de trei ori într-o singură noapte”

Reclamanta, în vârstă de 29 de ani, susține insistențele fotbalistului, care i-a reiterat că “puteam să merg câte nopți voiam” și i-a cerut “să nu spună nimănui”, întrucât a considerat că era un “privilegiu” să facă sex cu el pentru că era fotbalist. Cel mai sfâșietor punct al mărturiei sale este relatarea practicii sexuale pe care acesta a exercitat-o asupra ei în acea noapte fatidică, în care dezvăluie că a fost violată de trei ori în 20 de minute. Tânăra a părăsit apoi conacul și a luat un taxi spre casă.

 

citește și...