Lupu Rednic, accident cu bolidul de 100.000 de euro. A intrat cu mașina într-un stâlp

24.06.2022, 12:11
Lupu Rednic, accident cu bolidul de 100.000 de euro. A intrat cu mașina într-un stâlp
Lupu Rednic, accident cu bolidul de 100.000 de euro. A intrat cu mașina într-un stâlp

Interpretul de muzică populară Lupu Rednic, soțul cântăreței Cornelia Rednic, a fost implicat joi după-amiază, 23 iunie 2022, într-un accident. Acesta a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat de pe marginea șoselei, într- zonă centrală a Capitalei. Artistul a dat detalii despre incidentul în care a fost implicat.

Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină joi. Artistul a intrat cu mașina sa de 100.000 de euro într-un stâlp, imagini de la locul incidentului fiind date publicității de CANCAN.

În uma impactului, Lupu Rednic, partenerul de viață al cântăreței de muzică populară Cornelia Rednic,  s-a ales cu câteva zgârieturi. Acesta a dat detalii, pentru playtech.ro, despre cele întâmplate.

Lupu Rednic, accident cu bolidul de 100.000 de euro. ”Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat”

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta. Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!”, a declarat Lupu Rednic pentru sursa mai sus-menționată.

„După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a adăugat el.

citește și...