Luminița Anghel și-a schimbat stilul de viață. ”Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”

02.11.2021, 15:33
Luminița Anghel și-a schimbat stilul de viață. ”Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”
Luminița Anghel și-a schimbat stilul de viață. ”Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”

Cântăreața Luminița Anghel are 53 de ani, dar este într-o formă fizică foarte bună. Artista a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre stilul său de viață și despre cum reușește să aibă un tonus excelent. ”Rezultatele pe măsură au venit”, a mărturisit vedeta la show-ul moderat de Adela Popescu.

Luminița Anghel a fost prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Cântăreața a vorbit despre stilul său de viață ș despre schimbările pe care le-a făcut pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Luminița Anghel și-a schimbat stilul de viață. ”Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi”

Luminița Anghel a povestit că aleargă 10 kilometri pe zi, împreună cu două prietene și că niciodată nu a fost mai în formă.

“Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac. Nemâncatul seara, după ora 18, a funcționat întotdeauna. Și moderația. Rezultatele pe măsură au venit, în cazul meu, odată cu începerea sportului. Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi. Zece kilometri pe zi, mers alert, un fel de maraton. La început îi parcurgeam într-o oră patruzeci de minute, acum am ajuns să îi parcurgem și într-o oră douăzeci și patru”, a explicat cântăreața.

Luminița Anghel, la a treia căsnicie

Cântăreața Luminița Anghel , care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.  Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două  divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă. Luminița Anghel se declară fericită alături de actualul său partener de viață.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru că și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a spus aceasta.

Despre fiul lor, Filip, cântăreața a declarat: ”Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise. Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat”.

citește și...