Luminița Anghel dă detalii din căsnicia sa. ”Aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc”

10.10.2021, 17:02
Luminița Anghel dă detalii din căsnicia sa. ”Aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc”
Luminița Anghel dă detalii din căsnicia sa. ”Aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc”

Cântăreața Luminița Anghel, în vârstă de 53 de ani, a făcut declarați despre căsnicia sa. Vedeta se află la cea de-a treia căsătorie.În urmă cu câteva zile, Luminița Anghel și actualul său partener de viață au aniversat zece ani de mariaj. ”Aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc”, a declarat Luminița Anghel.

Cântăreața Luminița Anghel , care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.  Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două  divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă.

În data de 7 octombrie, Luminița Anghel și-a aniversat ziua de naștere, dar a sărbătorit și zece ani de căsnicie. ,,Date fiind circumstanțele nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulți prieteni din muzică, cântăreți, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitate să îi chem pe toți și am decis sa facem o petrecere mica în familie. Am făcut un grătar, deși a fost rece, m-am dus dimineața sa cumpăr un tort și am stat acasă, ne-am uitat la filme. La noi zilele de naștere țin trei zile, mai ales ca noi am sărbătorit și 10 ani de căsătorie. În urmă cu 10 ani, ne-am căsătorit pe malul mării, atunci eram și însărcinată. De fiecare dată când este ziua mea de naștere sărbatorim și aniversarea noastră”, a povestit Lumnița Anghel, citată de spynews.ro.

Luminița Anghel dă detalii din căsnicia sa. ”Și el spune la fel, pentru că și la el a fost a treia căsătorie”

Luminița Anghel se declară fericită alături de actualul său partener de viață. ”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru ca și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a mai spus aceasta.

Despre fiul lor, Filip, cântăreața a declarat: ”Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere ăa majoritatea activităților sunt închise. Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat”.

citește și...