Luis Gabriel și Haziran s-au cununat civil și și-au creștinat băiețelul: „Avem un copil foarte cuminte”

11.10.2022, 16:43
Luis Gabriel și Haziran s-au cununat civil și și-au creștinat băiețelul: „Avem un copil foarte cuminte”
Luis Gabriel și Haziran s-au cununat civil și și-au creștinat băiețelul: „Avem un copil foarte cuminte”

Duminică, 9 octombrie, Luis Gabriel și Haziran s-au cununat civil și l-au botezat pe micuțul lor, Joseph Luis Tiago, în vârstă de 3 luni. Cele două evenimente au avut loc la un restaurant luxos din Capitală. Cum era de așteptat, cei doi părinți au avut emoții mari. Cei 300 de invitați au avut parte de un decor special și s-au distrat pe cinste. 

Luis Gabriel și Haziran, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica românească, au devenit soț și soție! Tot în aceeași zi, cei doi artiști și-au creștinat băiețelul. Solistul a precizat că micuțul a fost foarte cuminte în biserică, cu toate că partenera lui a lăcrimat.

Luis Gabriel și Haziran au devenit soț și soție

„A fost minunat, emoționant, nu mă așteptam. Eu mai mult am râs. Eram foarte fericit, adică acum simt că m-am eliberat și că totul este bine, că a intrat un înger în casa noastră. Avem un copil foarte cuminte, nu a plâns absolut deloc, lui îi place și la băiță, deci a fost foarte fericit și astăzi.”, au conchis cei doi îndrăgostiți, pentru Antena Stars.

„A fost emoționantă cununia. Așa emoționant a fost că mi-am uitat și buchetul, l-am luat după ce m-am căsătorit, dar aia e. Mi-a luat foarte mult timp să aleg această ținută, nu puteam să mă hotărăsc, știam că e doar o dată în viață cununia. Bine, mai am și nunta, acolo va fi mai mult de furcă, dar și cununia a fost la fel de importantă și m-am străduit să fie cât mai ok.”, a declarat și Haziran pentru Antena Stars.

Luis Gabriel și Haziran, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început în urmă cu aproximativ doi ani. Frumoasa artistă a precizat în repetate rânduri că Luis Gabriel este sufletul ei pereche, mai ales acum, de când au devenit și părinți.

Cum s-au cunoscut

A avut o carismă a lui și, separat de părerile oamenilor, pentru că nu toată lumea vede cum este el de fapt ca și om, el este foarte deștept. Nu este cum pare la televizor. Poate unii îl văd arogant sau îl interpretează greșit. Iubirea a fost prea mare și nu am mai încăput doar în doi. La noi a decurs totul foarte repede, ne-am și mutat imediat împreună, am făcut și copilul, vrem să facem și nunta”, preciza Haziran, la ‘Teo Show’.

Cei doi artiști locuiesc mai mult la Craiova, decât la București, rezervându-și timpul pentru Capitală doar în scop profesional.

„Noi majoritatea hainelor le avem la Craiova pentru că ne petrecem timpul și acolo. Aici e doar ce-i trebuie lui pentru clipuri, spunea iubita cântărețului.

citește și...