Lucrurile pe care Cristina Cioran nu le-a mai spus despre iubitul ei. ”E mai mic cu şapte ani decât mine”

08.05.2021, 16:20
Lucrurile pe care Cristina Cioran nu le-a mai spus despre iubitul ei. ”E mai mic cu şapte ani decât mine”
Lucrurile pe care Cristina Cioran nu le-a mai spus despre iubitul ei. ”E mai mic cu şapte ani decât mine”

Actrița Cristina Cioran a făcut dezvăluiri din povestea sa de dragoste cu Alex, cel cu care formează un cuplu de mai multe luni.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de nouă  luni.Cristina Cioran a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță.

Actrița a oferit, pentru okmagazine.ro,  detalii din povestea sa de dragoste cu Alex, mărturisind, printre altele, că acesta este cu șapte ani mai mic decât ea: ”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”.

Lucrurile pe care Cristina Cioran nu le-a mai spus despre iubitul ei. ”M-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut”

Cristina Cioran a dezvăluit că actualul său iubit a cerut-o în căsătorie la o săptămnă după ce s-au cunoscut. ”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară. ”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Despre relația pe care o are cu băiețelul iubitului ei, Cristina Cioran a spus:  ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

citește și...