Cristina Cioran e însărcinată. Va deveni mămică pentru prima oară anul acesta

24.03.2021, 13:20
Cristina Cioran e însărcinată. Va deveni mămică pentru prima oară anul acesta
Cristina Cioran e însărcinată. Va deveni mămică pentru prima oară anul acesta

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, este însărcinată. vedeta va deveni mămică pentu prima oară anul acesta.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de șapte luni.

Vestea a fost dată de Cristina Cioran la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Cristina Cioran e însărcinată în 13 săptămâni

Cristina Cioran este însărcinată în 13 săptămâni. Bebelușul vedetei va veni pe lume în luna septembrie a acestui an. „Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a declarat Cristina Cioran la emisiunea ”Vorbește lumea”, potrivit revistei Viva.

„Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a mai spus vedeta, citată de revista Unica. Actrița a povestit și cum a reacționat familia sa la aflarea veștii: „Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat”.

Cristina Cioran a vorbit și despre o eventuală nuntă cu actualul ei partener de viață: „Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”.

citește și...