Lucrurile pe care Andreea Berecleanu nu le-a mai spus despre nașii ei de cununie. ”Noi nu ne formalizăm în familie”

24.11.2020, 12:11
Lucrurile pe care Andreea Berecleanu nu le-a mai spus despre nașii ei de cununie. ”Noi nu ne formalizăm în familie”
Lucrurile pe care Andreea Berecleanu nu le-a mai spus despre nașii ei de cununie. ”Noi nu ne formalizăm în familie”

Andreea Berecleanu a vorbit despre nașii ei de cununie, Ileana și Cătălin Badiu, cu care are o relație extraordinară.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu.

Puţini ştiu că Andreea Berecleanu este rudă cu Cătălin Badiu, soțul Ilenei Badiu. Acesta îi este văr vedetei de televiziune. Medicul şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei Badiu este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar ulterior s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti.

Ce spune Andreea Berecleanu despre nașii ei de cununie

Zilele acestea, Andreea Berecleanu a fost în vizită la nașii ei de cununie, Ileana și Cătălin Badiu.

Prezentatoarea de televiziune le-a făcut câteva poze celor doi și a povestit, în mediul online, câteva lucruri mai puțin știute despre cei doi.

”Asa sunt ei. Si ii stiu de cand eram mica. Pe Catalin, de cand m-am nascut, ca veri. Pe Ileana, de cand mergeam la serbarile din Liceul German, unde verii mei erau elevi. Iar Ileana Badiu era una dintre cele mai frumoase fete din liceu, nu prea puteai sa-ti iei ochii de la ea. Avea, ca si acum, un magnetism care facea sa intorci capul si sa te uiti lung. Mai tarziu, am descoperit si alte calitati. Inteligenta, empatie, sensibilitate, fermitate, un umor nebun, pofta de viata…Ma bucur pentru Catalin si stiu ca pasiunea dintre ei se vede si dupa aproape 20 de ani. Asa cum ma bucur si pentru Ileana ca se poate baza pe dragostea si caracterul unui barbat adevarat. Am fost la ei in vizita sambata dimineata, noi nu ne formalizam in familie. Am sunat inainte cu 5 minute ca sa le spun ca trec sa-i vad, sa bem o cafea. Mi-am imbratisat nepotul iubit, pe Sasha, si am stat de vorba cu ei. In timp ce mama Ilenei aranja cartile in noua biblioteca, Catalin povestea cu lux de amanunte despre fiecare carte in parte, iar eu mancam dintr-o nebunie de cheesecake, fata in fata cu Ileana. Si ma gandeam ca totul are sens, e rotund, ca dincolo de faptul ca Ileana si Catalin sunt nasii nostri de cununie, suntem o familie, suntem prieteni, ne suntem mereu alaturi. Priviti aceasta fotografie, e facuta spontan de mine, aflata dincoace de masa. Asta in timp ce ei se tachinau, se alintau, se jucau. Exact asa, glumeau, radeau in hohote, povesteau non stop despre intamplari, despre orice. Imi face mare bucurie sa va povestesc despre aceasta bucata din viata! Pentru a zambi cand cititi aceste randuri si a incepe saptamana cu optimism si incredere, cu o poveste reala si frumoasa!”, a spus Andreea berecleanu despre Ileana și Cătălin Badiu.

citește și...