Lucrurile pe care Alina Pușcaș nu le-a mai spus despre mariajul ei. ”Îmi este foarte frică să nu se întâmple ceva”

02.01.2021, 16:38
Lucrurile pe care Alina Pușcaș nu le-a mai spus despre mariajul ei. ”Îmi este foarte frică să nu se întâmple ceva”
Lucrurile pe care Alina Pușcaș nu le-a mai spus despre mariajul ei. ”Îmi este foarte frică să nu se întâmple ceva”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a dat detalii despre relația pe care o are cu partenerul său de viață.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Alina Pușcaș a făcut declarații despre căsnicia sa cu Mihai Stoenescu. ”Am avut perioade grele, dar nu mă pot plânge. Noi, de foarte multe ori, ne luăm o cameră la hotel și facem o escapadă, stăm numai noi doi. Luăm o cină romantică în cameră sau în restaurantul hotelului. Ne-am pus în minte că este foarte important să facem astfel de ieșiri în cuplu. E important să nu uiți că ești soț, soție”, a spus vedeta TV, citată de spynews.ro.

„Îmi e teamă și, deși nu sunt în situația în care să mă îndoiesc de relația noastră, îmi este foarte frică să nu se întâmple ceva. Este foarte important să existe din ambele părți acest sprijin și înțelegere, trebuie neapărat să lupte cineva acolo pe teritoriul lui”, a adăugat prezentatoarea de la Antena 1.

Alina Pușcaș este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată. ”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

citește și...