Lucruri mai puțin știute despre Randi. ”Mă uit la câte un episod pe zi… de doi ani”

15.06.2021, 15:03
Lucruri mai puțin știute despre Randi. ”Mă uit la câte un episod pe zi... de doi ani”
Lucruri mai puțin știute despre Randi. ”Mă uit la câte un episod pe zi... de doi ani”

Randi a vorbit despre pasiunile sale mai puțin cunoscute de public.

Randi a acordat un interviu pentru protv.ro, în care a dezvăluit, printre altele, că este mare fan al serialului de mare succes ”Seinfeld”. ”Sunt dependent de serialul Seinfeld și mă uit la câte un episod pe zi…de doi ani!”, a mărturisit artistul.

Întrebat dacă colecționează ceva anume, Randi a răspuns: ”Colecționam haine acum ceva timp, însă nu o mai fac pentru că nu am loc și nici nu mai găsesc sensul în a avea atâtea haine pe care nu le porți. Doar de dragul de a ști că sunt acolo și sunt ale tale… Acum colecționez doar note și sentimentele care vin cu ele”. ”Am păstrat niște ani hainele din clipuri, însă după două mutări, s-au mai pierdut, sau au plecat spre oameni care aveau mai multa nevoie de ele decât mine. Nu m-am atașat niciodată de obiecte în așa măsură, însă pot să spun că încă am niște ochelari dintr-un clip filmat acum vreo 11 ani”, a mai spus muzicianul.

Ce dezvăluiri a făcut Randi despre viața sa sentimentală

Randi a acordat recent un interviu pentru click.ro, în care a vorbit, printre altele, și despre viața sa sentimentală. Artistul a afirmat că a fost înșelat în cuplu, dar a fost și infidel.

”Pot să spun că am trăit și simțit și mierea iubirii, cât și cuțitul ei care taie uneori foarte adânc. Da, am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu… Nu regret absolut nimic, pentru că eu spun că e o lecție de învățat din orice mi se întâmplă”, a declarat Randi.

Randi a explicat și cum are trebui să fie o femeie ca să-l cucerească: ”De ce să mă cucerească? Eu nu sunt o cetate, sunt un om. Pentru mine e de ajuns să fie ea, să fie autentică, iar lucrurile între noi să vină de la sine, fără efort. De atât e nevoie, cred eu, ca doi oameni să se lege”.

citește și...