Lucruri mai puțin cunoscute despre Crina Mardare. ”Am trăit foarte mult în afara României pentru că tata a fost ambasador în Turcia timp de 17 ani”

02.11.2022, 15:45
Lucruri mai puțin cunoscute despre Crina Mardare. ”Am trăit foarte mult în afara României pentru că tata a fost ambasador în Turcia timp de 17 ani”
Lucruri mai puțin cunoscute despre Crina Mardare.

Crina Mardare, în vârstă de 64 de ani, a scos la iveală lucrui mai puțin cunoscute din viața sa. ”Am trăit foarte mult în afara României pentru că tata a fost ambasador în Turcia timp de 17 ani”, a dezvăluit aceasta. Artista a povestit, în cadrul unui interviu, și când a început pasiunea sa pentru muzică, dar și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Crina Mardare este un nume foarte cunoscut pe scena muzicală din România. A fost vocalistă în grupul Sfinx, este creatoarea unei școli de muzică, iar în prezent este antrenor de voce la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Artista a făcut dezcvăluiri din trecutul său în cadrul unui interviu pentru catine.ro.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Crina Mardare. ”Părinții mei nu au fost de acord să fac muzică. Asta nu era o meserie aducătoare de stabilitate și de bani pentru o femeie”

”M-am născut în București, chiar în buricul Bucureștiului. Am trăit foarte mult în afara României pentru că tata a fost ambasador în Turcia timp de 17 ani. Aproape toate vacanțele mi le-am petrecut în străinătate. Imediat după ce am terminat grădinița am tot fost plecată. Cred că am avut, spre deosebire alți copii de vârsta mea, acces la cărți multe, la discuri, la filme și o altă lume decât era atunci în 1962-1963. Cred că asta m-a influențat foarte mult în ceea ce aveam să fac și să devin mai târziu”, a povestit vedeta.

Despre pasiunea asa pentru muzică, Crina Mardare a declarat: ”Pasiunea mi-a descoperit-o bunicul meu când aveam trei ani jumătate. A fost chemat la grădiniță de educatoare și i-a spus că o echipă de profesori de la liceul de muzică m-a selecționat pentru a da un examen la școala de muzică, la liceul de muzică. Era foarte aproape de grădinița mea. Părinții mei nu au fost de acord să fac muzică. Asta nu era o meserie aducătoare de stabilitate și de bani pentru o femeie. Trebuia să fiu avocat sau contabil, orice altceva. Aveau tot timpul argumente”.

Artista a dezvăluit și cum și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat: ”Primii bani câștigați au fost din concerte și mi-am făcut o pereche de pantofi cu toc din piele. Aveam nevoie de ei pentru un concert și am avut bani să-i plătesc. Am fost foarte fericită”.

citește și...