Maria Constantin se reprofilează. Își deschide școală de muzică

22.05.2020, 09:21
Maria Constantin se reprofilează. Își deschide școală de muzică
Maria Constantin se reprofilează. Își deschide școală de muzică

Interpreta de muzică populară s-a reorientat repede pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta a decis să-și deschidă o școală de muzică.

Maria Constantin s-a reprofilat. Cântâreața de muzică populară nu a mai putut susține spectacole în ultimele lunii din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, artista, în vârstă de 35 de ani, a decis să se reorienteze. Va inaugura o școală de muzică, care îi va purta numele, ”Maria Constantin Tradițional”.

”Este o școală strict pe canto popular, dar nu voi susține ore doar de canto popular, ci și de istoria muzicii tradiționale, port tradițional, adică tot ceea ce înseamnă a deveni un artist de muzică populară. Va fi o școală acreditată, unde la sfârșitul anului se vor susține examene și toți cei ce vor urma aceste cursuri vor obține o diplomă”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.


A fost căsătorită de două ori și are un copil

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

Ce spunea despre viața sa personală

Într-un interviu pentru Antena 1, Maria Comstantin vorbea despre viața sa personală și despre divorțurile prin care a trecut.

”Și faptul că am trecut prin două divorțuri, nu știu, nu mai ești atât de deschis față de relații, lucruri noi. Pentru o femeie este destul de dificil și mai ales că nu am avut două divorțuri încheiate pe cale amiabilă, au fost cu scandal, că în majoritatea cazurilor din România așa se înheie poveștile. Numai că nu este destul de simplu. Eu am fost independentă de la vârsta de 16 ani și asta m-a ajutat foarte mult. Probabil că și acest lucru mi-a dat o putere foarte mare, și nu mai vorbesc de copilul meu. Copilul meu mi-a dat acea forță să trec peste orice”, mărturisea vedeta.

citește și...