Lucian Viziru, detalii despre viața sa în Germania. ”Nu mai aveam ce să fac în România”

05.03.2021, 12:51
Lucian Viziru, detalii despre viața sa în Germania. ”Nu mai aveam ce să fac în România”
Lucian Viziru, detalii despre viața sa în Germania. ”Nu mai aveam ce să fac în România”

Lucian Viziru a oferit detalii despre cum este viața sa și a familiei sale în Germania, acolo unde este stabilit de mai mulți ani.

Lucian Viziru se află în Germania alături de soția sa, Ema, și de fiul lor, Mihai. Lucian Viziru trăiește de șapte ani în Germania. Despre viața sa de acolo a făcut artistul câtva declarații la emisiunea ”Showbiz Report”, de las postul de televiziune Antena Stars.

”Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mut pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească. Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România. A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a declarat Lucian Viziru, potrivit spynews.ro.

Lucian Viziru, detalii despre soția și fiul său

Lucian Viziru a dat detalii și despre partenera sa de viață și despre fiul lor.

Soția artistului este nutriționist, iar băiețelul lor este pasionat de muzică. Însă, Lucian Viziru și-ar dori ca fiul său să facă carieră în tenis.

”Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber. Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună, poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, a spus Lucian Viziru.

 

citește și...