Lucian Mîndruță, dezvăluiri despre restricțiile din Austria! Ce a pățit în vacanță

18.08.2021, 12:32
Lucian Mîndruță, dezvăluiri despre restricțiile din Austria! Ce a pățit în vacanță
Lucian Mîndruță, dezvăluiri despre restricțiile din Austria! Ce a pățit în vacanță

În prezent, jurnalistul Lucian Mîndruță și soția lui se află în vacanță în Austria. Pe rețelele de socializare, acesta a detaliat că a descoperit o altă lume mai civilizată, în care oamenii au o altă abordare asupra pandemiei de coronavirus. 

Lucian Mîndruță a dezvăluit că toate restaurantele din Austria cer clienților, la intrare, certificatul european Covid.

Lucian Mîndruță, dezvăluiri despre restricțiile din Austria!

„Nu doar că îl cer, dar chelnerul verifică scrupulos ce fel de vaccin ai făcut, dacă sunt două doze și dacă a trecut destul timp de la ultima doză. Mai mult, când te așezi la masă, ți se indică un QR Code pe care te înregistrezi cu nume, număr de telefon și adresă de e-mail. Austria, ca și noi, are din nou o creștere a cazurilor de vreo două săptămâni, de aceea au luat măsuri”, a povestit Mîndruță într-o postare pe Facebook.

„Nimeni nu face scandal, austriecii sunt, oricum, disciplinați. Ei știu că așa se construiesc atât națiunile, cât și campaniile de sănătate publică. Atunci când cetățenii sunt solidari. Ceea ce, nu știu cum să zic, mi-aș dori tare mult și-n țara mea”, a mai spus jurnalistul.

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti Covid-19

Partenera de viață a jurnalistului Lucian Mîndruță a făcut vaccinul împotriva coronavirusului. Aceasta a explicat cum se simte.

Ioana Mîndruță a explicat imediat după ce a făcut vaccinul împotriva coronavirusului. ”Totul bine, nu doare, nu se intampla nimic…m-am intors la garda. Vedem in continuare!”.

De asemenea, soția lui Lucian Mîndruță a descris și cum s-a simțit la 24 de ore după vaccinare. ”La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani”, a spus Ioana Mîndruță.

 

citește și...