Lucian Mîndruță a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul: ‘Nu mai pot merge’

28.08.2020, 11:45
Lucian Mîndruță a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul: 'Nu mai pot merge'
Lucian Mîndruță a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul: 'Nu mai pot merge'

Lucian Mîndruță a ajuns de urgență la spital! Cunoscutul jurnalist se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În cursul zilei de vineri, 28 august, acesta urmează să fie operat.

Lucian Mîndruță a mărturisit că a ieșit negativ la testul de coronavirus, dar suferă de o hernie de disc, care i-a dat dureri severe de spate. În plus, bărbatul nici nu mai poate merge, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor.

Ce a pățit Lucian Mîndruță

Jurnalistul a ținut să clarifice și motivul pentru care a solicitat o ambulanță privată.

‘Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Așa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nișă, nu pe soluția cea mai populară să ajungi la spital!Notați, care vreți să fiți influenceri.

Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanță privată. Pentru că știu că aia de la stat e superocupata cu alții care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge’, a transmis jurnalistul pe rețelele de socializare.

Va fi operat

La puțin timp după ce a ajuns la spital, acesta a revenit cu un nou mesaj pentru fanii lui, pe Facebook.

„Am ajuns în salon, mulțumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat! Testul Covid a ieșit negativ, așa că voi fi operat mâine de hernie. Totuși, înainte de asta am încercat să fac și eu un ban și-am întrebat asistență unde mă adresez pentru plata. Ce plată?’ a întrebat ea. Păi nu mă plătiți să zic că am Covid, deși n-am? Nu așa se face la spital?’, i-am răspuns eu.

Lucian Mîndruță, îngrijorat pentru soția lui care este doctor

Fostul prezentator tv a explicat cum soția lui a plecat la spital, pregătită cu absolut tot ce este necesar, în condițiile în care ar fi fost nevoită să rămână acolo mai multe zile și nopți. Partenera jurnalistului este medic neurolog la un spital din Capitală.

‘M-am trezit la patru, de grijă. Soția mea, pe la 6. S-a spălat și-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile și nopți. În bagaj intră și o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură.

Soția mea e medic. Lucrează la un spital din București. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienți. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral și de fapt e corona? Asta e întrebarea, și nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are’, spunea el la începutul pandemiei de coronavirus.

citește și...