Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, și-a aniversat ziua de naștere. ”Îmi iau adio cu recunoștință de la anul 53 al vieții mele”

13.04.2021, 15:50
Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, și-a aniversat ziua de naștere. ”Îmi iau adio cu recunoștință de la anul 53 al vieții mele”
Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, și-a aniversat ziua de naștere. ”Îmi iau adio cu recunoștință de la anul 53 al vieții mele”

Luana Ibacka, fosta soție a prezentatorului de televiziune Cabral, și-a aniversat ziua de naștere.

Luana Ibacka s-a născut în data de 12 aprilie 1967. Cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Vine o zi, cand nu-ti mai pasa de riduri, make-up , fatarnicii, nimicuri pline de haz – de fapt. Lumea asta este un mare balci. In care poza cu magnolii si cu mama… plus o masca atarnand… nu poate fi ridicola, ci delicioasa. Azi imi iau adio cu recunostinta de la anul 53 al vietii mele… cu metehne multe. Uneltirea miseleasca si mondiala m-a facut sa pricep in 2020 ca norocul e putin la cata lume este… Asa ca privesc de aproape doar ceea ce imi doresc sa cunosc, si de departe – tot ce vreau sa sa dispara din viata mea. Va iubesc si mai jos , ma iscalesc♥️”, a scris Luana Ibacka.

Cine este Luana Ibacka

Luana Ibacka a făcut jurnalism și fotografie în perioada 1989-1998 și presă scrisă timp de 15 ani. de asemenea, vedeta a făcut și televiziune.

A produs diverse emisiuni pentru Prima TV, „Starstyle”, „Specialistii”, „Caminul de 5 stele”, „Cunoaste, viseaza, iubeste”, si a prezentat unele reality-showuri la Antena 1 – “Fermier caut nevasta” și “Dă-i papucii “.

A început activitatea speaker, trainer și life coach în 2011. De asemenea, a practicat tangoi argentinian. Din anul 2016, Luana Ibacka predă ateliere de mișcare creativă, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango.

Ce a declarat Luana Ibacka despre Cabral și actuala lui soție

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Mariajul dintre Cabral și Luana s-a sfârșit în anul 2006. Într-un interviu, Luana a făcut declarații despre fostul ei soț și despre actuala parteneră de viață a acestuia.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, spunea Luana Ibacka.

citește și...