Lovitură dură pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea lui

22.04.2020, 18:51
Lovitură dură pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea lui
Lovitură dură pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea lui/ foto: captura video

Răzvan Ciobanu a decedat pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște. Celebrul designer și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, petrecut în județul Constanța.

Din cauza impactului, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc. Necropsia efectuată de medicii legişti a stabilit că Răzvan Ciobanu consumase droguri.

Moartea lui a ridicat multe semne de întrebare, care au rămas fără răspuns și în ziua de astăzi.

Lovitură dură pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea lui

Cei mai afectați sunt părinții lui, care nu și-au revenit nici acum de la tragicul accident în care creatorul de modă și-a pierdut viața. Mai mult de atât, din cauza pandemiei de coronavirus, bieții oameni nu îi pot organiza parastasul de un an.

Părinții lui Răzvan Ciobanu vor fi nevoiți să împartă pachete celor nevoiași, în memoria fiului lor, notează a1.ro.

Anul trecut, tatăl lui Răzvan Ciobanu mărturisea polițiștilor că fiul său se îndrepta spre Vâlcea, însă drumul pe care circula nu duce spre Vâlcea, potrivit Libertatea.

În seara de dinaintea accidentului, Răzvan Ciobanu îşi anunţase părinţii ca vine acasă, la Vâlcea.

‘Nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor, care arată că designerul a murit în urma unei hemoragii provocată de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului devastator’, au declarată surse din anchetă pentru Antena 3. În acest mod, dosarul a fost clasat.

citește și...