Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu, la 8 luni de la decesul acestuia! Medicii legiști au dat verdictul

03.12.2019, 12:50
Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu, la 8 luni de la decesul acestuia! Medicii legiști au dat verdictul
Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu, la 8 luni de la decesul acestuia!

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie într-un accident de mașină, în județul Constanța. La 8 luni de la decesul creatorului de modă, anchetatorii au anunțat că nimeni nu se face vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu, iar procurorii au clasat dosarul.

Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu, la 8 luni de la decesul acestuia!

Mai mult de atât, medicii legiști au concluzionat că designerul a încetat din din viaţă în urma hemoragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului devastator.

Răzvan Ciobanu a fost descoperit de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa, a doua zi de Paște. Se pare că el era decedat de câteva ore în momentul în care a fost găsit lângă mașină.

Invitată în platoul emisiunii de la Antena 1, “Xtra Night Show”, avocata lui Ciobanu, Laura Vicol, a făcut publice câteva informații despre moartea acestuia.

‘A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort.

A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1. El nu a murit în 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat, luni dimineață când a fost el găsit, el a murit seara, în sfânta duminică de Paște’, a declarat Laura Vicol.

citește și...