Lovitură dură pentru Oana Roman! Fosta iubită a lui Marius Elisei a rupt tăcerea: ‘Nu a fost vorba de dragoste. S-a însurat pentru faimă’

14.12.2019, 15:55
Lovitură dură pentru Oana Roman! Fosta iubită a lui Marius Elisei a rupt tăcerea

Bomba a explodat în urmă cu câteva zile! Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Isabela.

Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta religioasă pe 15 iunie.

‘A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită’, a fost mesajul Oanei Roman.

Lovitură dură pentru Oana Roman! Fosta iubită a lui Marius Elisei a rupt tăcerea

Vedeta și soțul său nu se află la prima ceartă. În urmă cu 2 ani, cei doi au avut discuții aprinse din cauza faptului că lui Marius îi cam plăceau petrecerile şi lipsea de acasă. Acest lucru a fost confirmat și de fosta parteneră a lui Marius Elisei.

‘Marius mi-a trimis un mesaj în aceste zile şi mi-a spus să nu mai vorbesc despre el şi familia lui. Nu are ce să-mi facă pentru că sunt la 2.000 de kilometri de el. Eu nu cred că el o iubeşte pe Oana. A vrut doar faimă. De fetiţă cred că este ataşat. Îşi dorea copii. Şi mie mi-a spus să fac, dar eu nu ştiam dacă vom rămâne împreună şi nu voiam o familie destrămată. Am auzit ce s-a spus despre el, că bea. Nu pot să comentez mai mult decât că este cam petrecăreţ’, mărturisea Florentina Gheorghe în urmă cu 2 ani, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Florentina Gheorghe a fost iubita lui Marius până ca el să-i dea papucii pentru Oana Roman. Tânăra a fost părăsită în 2013 pentru vedetă. La vremea respectivă, aceasta trăgea un semnal de alarmă și mărturisea că Marius Elisei s-a căsătorit doar pentru banii şi faima fiicei lui Petre Roman.

Dezamăgită de bărbat, Florentina Gheorghe a plecat în străinătate. Acum, tânăra a aflat că Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit și a rupt tăcerea.

Marius Elisei și-a căutat fosta iubită

Florentina Gheorghe a mărturisit că știa că relația celor doi nu va rezista, ținând cont că Marius Elisei nu s-a însurat din dragoste.

‘Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să îşi salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a reuşit. Am simţit dintotdeauna că nu va fi de durată. Am văzut că s-a scris că i-am dăruit fecioria la 16 ani, nu este adevărat. Nici măcar nu-l cunoscusem la acea vârstă fragedă. Eu nu mai sunt cu bărbatul din Germania, Practic, am devenit încet-încet independentă. Pur şi simplu se pare că amândoi am eşuat în dragoste. Asta cred eu. El mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea m-a blocat iar. L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră.

Am venit într-o seară de la serviciu, el nu era acasă. Plecase cu maşina mea în oraş. A venit la ceva timp acasă şi părea cam ciudat. Cred că avusese loc o întâlnire între ei. Pur şi simplu mi-a spus că vrea să ne despărţim, vrea să fie singur. El vorbea cu această doamnă (n.r. Oana Roman) pe un messenger de la BlackBerry. Era lângă mine şi vorbea cu ea despre job. Chiar ea îl întreba dacă eu nu mă supăr ca vorbeşte cu ea. Mi-a spus să plec şi asta am făcut. Nu puteam ţine pe cineva cu forţa lângă mine! Şi am decis să fac ceva să uit. Dacă rămâneam în România m-ar fi durut să văd cum se afişează cu ea. Îmi pare rău de fetiţă. Copiii suportă uneori ceea ce părinţii decid. Eu am plecat în Germania la vreo 2 săptămâni după ce a apărut zvonul la TV că ar fi împreună. Eu am ştiut că vor fi împreună. Le-am spus tuturor, aşa am simţit eu’, a declarat aceasta.

Mai mult de atât, tânăra părăsită a declarat că Marius Elisei a căutat-o anul acesta în iunie și i-a spus să îl viziteze la Pitești.

‘Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a însurat cu Oana doar pentru faimă! Nu cred că Oana Roman a căutat doar distracţia. O femeie când doreşte o familie, mai ales şi un copil, doreşte sa îşi întemeieze o familie şi punct. Doar că, după părerea mea, a ales persoana greşită. Evident că nu mi-aş mai dori o relaţie cu el. Eu nu aş putea să mă prefac atât de mult. Eu sunt un om foarte sincer, când iubesc, iubesc cu adevărat. Marea lor greşeală este că nu se gândesc la copilaş, dar nici nu poţi să te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val şi se vor linişti. Poate de aceea mi-a mai scris în iunie să îl vizitez la Piteşti. Acum fac eu legături. El ştia ca se va despărţi în final’, a mai adăugat Florentina Gheorghe, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.