Lovitură de teatru în divorțul Bădălău-Pătrășcanu! Ce a cerut Claudia la partaj. Gabi Bădălău a detaliat tot: ‘Teren, o casă la Corbeanca…’

23.01.2021, 13:44
Lovitură de teatru în divorțul Bădălău-Pătrășcanu! Ce a cerut Claudia la partaj. Gabi Bădălău a detaliat tot: 'Teren, o casă la Corbeanca...'
Lovitură de teatru în divorțul Bădălău-Pătrășcanu! Ce a cerut Claudia la partaj. Gabi Bădălău a detaliat tot: 'Teren, o casă la Corbeanca...'

Ies la iveală detalii uluitoare în divorțul anului, cel dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu devine din ce în ce mai aprig! Apropiații familiei afaceristului au dezvăluit că tatăl lui Gabi nu a fost niciodată de acord cu relația fiului său cu solista.

În plus, Nicolae Bădălău este decis să depună plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, pentru că a divulgat conversații private din sânul familiei, cu scopul de a-l denigra pe Gabi Bădălău.

Ce a cerut Claudia Pătrășcanu la partaj

Pe de altă parte, afaceristul a detaliat că soția lui i-a cerut la divorț 15.000 de euro. Vineri seară, 22 ianuarie, Gabi Bădălău a arătat actele doveditoare de la medierea pe care a avut-o cu Claudia Pătrășcanu.

Potrivit actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars, între cei doi soți au  existat două variante de înțelegere.

În 2019, cei doi stabileau de comun acord ca solista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină. La vremea respectică, solista nu avea pretenții pentru pensia alimentară a celor doi copii, Gabriel (6 ani) și Nicholas (4 ani).

Ce înțelegere au făcut Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Ulterior, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au mai vorbit pentru a doua înțelegere, iar Claudia Pătrășcanu a mărit serios miza, cerând pentru cei doi copii nu mai puțin de 10.000 de euro lunar.

Pe lângă această sumă, Gabi Bădălău era obligat să construiască o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere. Dacă nu ar fi construit vila, Claudia Pătrășcanu ar fi primit 100.000 euro despăgubiri.

Mai mult de atât, Claudia ar mai fi primit și mașină pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli înalte, unde se plătește lunar 2.500 de euro.

După ce Gabi Bădălău a făcut publice înțelegerile din acte, Claudia Pătrășcanu a intervenit telefonic la emisiunea lui Dan Capatos. Solista a făcut lămuriri în privința partajului.

‘În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere. În acel contract el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo și copiii să nu fie afectați și noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta. În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3000 de euro , dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții.

Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit. În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă. M-a dat afară din dormitorul conjugal că el nu mă mai vrea, că iubește pe altcineva. Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună, pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii, cea cu 10.000 de euro’, a declarat Claudia, la Xtra Night Show.

citește și...