Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior, recital pe scena ”Next Star”

28.05.2021, 13:17
Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior, recital pe scena ”Next Star”
Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior, recital pe scena ”Next Star”

O micuță concurentă pasionată de muzica populară le-a dat ocazia Loredanei și lui Ștefan Bănică să țină un recital de excepție în cea de-a doua ediție ”Next Star”, difuzată sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

La finalul reprezentației sale alături de un taraf, micuța Ana Maria a avut ocazia să facă parte dintr-un recital al Loredanei Groza cu Ștefan BănicăJunior . ”Este o colaborare de excepție cu Ștefan, de pe albumul meu ”Geamparale”. El are în sânge niște ”floricele” și le-a scos foarte bine”, a spus Loredana, în timp ce Dorian Popa a fost de-a dreptul vrăjit de moment.


”Nu mă așteptam ca Loredana și Ștefan să fie atât de relaxați, de dezinvolți, de dornici să se joace cu copiii! Sunt în picioare amândoi și cântă cu Ana Maria pe scena ”Next Star”! Mi se pare că este exact ce trebuie să facem noi aici, cu cei mici: să intrăm în lumea lor, să ne jucăm cu ei, să le arătăm că suntem din filmul lor, nicidecum niște jurați scorțoși!”, a spus Dorian Popa încântat.

”Next Star”, în fiecare sâmbătăla Antena 1

În fiecare sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Antena 1, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru, moderatorul emisiunii ”Next Star”.

citește și...