Loredana Groza, o nouă apariție bombă. Diva s-a pozat în lenjerie intimă

13.01.2022, 19:51

Loredana Groza răvășește din nou internetul. Diva a postat o fotografie în care este îmbrăcată în lenjerie intimă, de culoare roșie. Picioarele solistei sunt vedeta fotografiei postate recent. ”Seducătoare și sexy”; ”Woow. Cât de frumoasa ești. Întinerești”; ”Ești bomba Lori”, i-au scris fanii.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista și-a expus o parte a trupului, pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată cu o bluză roșie, pe umeri, și cu lenjerie intimă, de culoare roșie, Loredana Groza își bucură din nou fanii, aratându-și formele sexy. Picioarele solistei sunt vedeta fotografiei postate recent.

”Ești bombă, Lori”

Fotografia a strâns peste 30.000 de aprecieri, în 30 de minute.

”Seducătoare și sexy”; ”Woow. Cât de frumoasa ești. Întinerești”; ”Ești bomba Lori”.

Loredana Groza, dans la bară

Vedeta i-a încântat pe petrecăreții unui restaurant din Capitală, sâmbătă seara, reușind și de aceasta dată să-i ridice pe toți invitații în picioare.

Mai mult diva s-a simțit atât de bine încât a dansat la bară. Cei prezenți au admirat-o și au fredonat versurile melodiilor pe care artista le-a cântat.

Loredana Groza a făcut show incendiar, sâmbăta seară. Printre petrecăreții care au admirat-o pe divă s-au numărat: Dan Bittman, care a și cântat alături de Loredana, Ilie și Ioana Năstase, Nick Casciaro, Tania Budi, dar și politicieni.

Moment artistic, alături de Dan Bittman

Loredana Groza a avut un moment artistic alături de Dan Bittman, care i-a încântat pe toți cei prezenți în restaurant, diva fiind în centrul atenției.

Mai mult, Loredana s-a simțit atât de bine, când a început să cânte melodia ”Fericire”, încât s-a urcat pe una dintre canapele, după care s-a agățat de stâlpul de sprijin al unei terese din interior, acolo unde a făcut senzație cu mișcările sale lascive. Toți cei prezenți au început să o aplaude și nu și-au dezlipit privirire sau camerele de filmat.

Momentul culminant al serii a fost când solista a dansat sexy, fiindu-i dedicate câteva versuri de către solistul Antonio Fabrizi.

Loredana Groza, dans lasciv pe mese într-un restaurant de lux din București

Loredana Groza s-a distrat joi într-un restaurant din București. Vedeta a atras privirile tuturor cu ținuta ei nonconformistă și a reușit să îi ridice în picioare pe cei prezenți. Cântăreața a petrecut alături de Nick Casciaro, câștigătorul show-ului „X Factor”, și creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Diva a petrecut în stilul caracteristic în București. Se pare că Loredana Groza alege să își încânte fanii și să îl aibă alături pe Nick Casciaro.Joi, artista i-a încântat pe petrecăreți cu melodiile sale. Vedeta a ales să petreacă într-un restaurant de lux din Capitală. Mai mult, artista s-a simțit atât de bine încât s-a urcat pe mese, iar alături de ea a dansat Cătălin Botezatu. Cei doi au început să danseze destul de lasciv, fără să aibă vreo reținere. Imaginile au devenit imediat virale în mediul online.

 

 

 

citește și...