Loredana Groza, despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra. ”Aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”

09.07.2021, 16:02
Loredana Groza, despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra. ”Aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”
Loredana, despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra. ”Aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”

Loredana Groza și-a amintit, la emisiunea ”Next Star”, despre Cenaclul Flacăra.  Acesta s-a înscris la audiții pentru Cenaclul Flacăra pe vremea când avea doar 13 ani. Cel de-al zecelea sezon ”Next Star” se apropie de final, iar sâmbătă, de la ora 22.00, cei de acasă pot afla cine ocupă ultimul loc în marea finală de pe 17 iulie, la Antena 1.

Cei mai talentați copii ai României îi vor uimi și sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, pe jurații Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa cu abilitățile lor!

De la gimnastică, dans, până la calcule matematice de mare complexitate sau compus poezii, micuții nu se lasă până nu obțin admirația și voturile juraților.

Loredana Groza , despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra. ”Îmi amintesc că Adrian Păunescu era întins pe o canapea”

”Este un extraterestru printre noi, e ceva de pe altă planetă!”, va exclama Loredana despre un puști genial, în timp ce o micuță poetă cu o moștenire cultura de familie fabuloasă îi va aminti de prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra.

”Aveam 13 ani când a venit Cenaclul Flacăra la Onești și m-am înscris la audiții. Când m-au chemat, îmi amintesc că Adrian Păunescu era întins pe o canapea, după ore întregi de reprezentație, cred că îl durea capul. Nici nu cred că s-a uitat cine a intrat, dacă era o fată sau un băiat, doar mi-a spus: ”Hai!”. Eu am început să cânt muzică populară iar când a auzit, a spus: ”În momentul acesta să intre pe scenă!”. Iar pentru mine a fost un moment important, aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”, și-a amintit jurata ”Next Star”.

”Next Star”, în fiecare sâmbătă la Antena 1

În fiecare sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Antena 1, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru, moderatorul emisiunii ”Next Star”.

 

citește și...