Lora: ”M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat”

16.09.2020, 16:22
Lora: ”M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat”
Lora: ”M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat”

Lora le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta le-a încurajat pe admiratoarele ei să nu se lase doborâte de nimic.

În mesajul ei, cântăreața vorbește și despre momentele grele prin care a trecut în drumul ei spre succes.

”Ai grijă de tine, draga mea. Ai grijă ce fel de oameni validezi. Puțini dintre cei care au succes și l-au construit prin calitate, iubire și respect pentru oameni. M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat şi măsurând piedicile pe care mi le-au pus am realizat cât îi doare existența unora ca mine. Şi totuși am rezistat şi voi rezista. Rezistați și voi acolo unde sunteți! God is good!”, a transmis Lora în mediul online.

A fost blocată de pandemie în Bali

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au fost blocați în Bali timp de mai multe luni din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a povestit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în perioada în care a stat acolo.

”M-am panicat la un moment dat, am căzut în genunchi și am început să plâng. Primeam mail după mail cu concerte anulate”, a declarat Lora recent.

”A venit un șarpe veninos foarte rar într-o noapte, spre lumină. Ni s-a spus că e un semn. La trei zile după această experiență, trei dintre amicii noștri, inclusiv Cristi, au făcut febra dengue, un virus foarte puternic. M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”, a mai spus cântăreața.

”Nu era covid. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue. (…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…)”, a explicat ea.

citește și...